Ήταν μία από τις μέρες στο γραφείο που έκλεισε πραγματικά… γλυκά. Με έναν κουραμπιέ για τον καθένα μας! Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να γευτούμε το παραδοσιακό γλυκό, εκμεταλλευόμενοι την προωθητική ενέργεια του Taxibeat που κέρασε σήμερα το κοινό του στο κέντρο της Αθήνας κουραμπιέδες Petits Grecs σε 4 πρωτότυπες γεύσεις από τη Yoleni’s.

taxibeat kourampiedes 3

Εμείς αφού διαβάσαμε το πρωί στο digitallife.gr για την προσφορά, ανοίξαμε την εφαρμογή Taxibeat στο κινητό μας γύρω στις 17:15, καθώς η ενέργεια έτρεξε από τις 17:00 έως τις 19:00. Μετά από προσπάθειες 5 περίπου λεπτών, το πολυπόθητο μήνυμα-προσφορά για το αν θέλουμε το κέρασμα, εμφανίστηκε στην οθόνη μας και, άμεσα, ενημερωθήκαμε ότι ο οδηγός του Taxibeat έρχεται!

Σε 7 περίπου λεπτά ήταν κάτω από τα γραφεία μας στο κέντρο της Αθήνας ένας πολύ ευγενικός οδηγός ταξί που μας παρέδωσε το πακέτο και μας ευχήθηκε καλές γιορτές. Το ίδιο κι εμείς φυσικά!

taxibeat kourampiedes 4

Τη συνέχεια φυσικά τη φαντάζεστε. Δοκιμάσαμε τους κουραμπιέδες μας και δεν αφήσαμε ούτε… άχνη στο κουτί, ακόμη κι αν ο Άι Βασίλης του γραφείου στην αρχή δεν ήθελε να τους μοιραστεί με κανέναν…

taxibeat kourampiedes 2

Να σημειώσουμε ότι το Taxibeat έστειλε σε εμάς κουραμπιέδες της Petits Grecs με γεύση γλυκάνισο και φυστίκι Αιγίνης, κάποιοι άλλοι ωστόσο πήραν μία από τις τρεις άλλες γεύσεις που είναι διαθέσιμες (με βανίλια, με κανέλα ή με ελληνικό καφέ).

taxibeat kourampiedes 5

Το Taxibeat, για άλλη μία φορά, μας κέρδισε με την προσφορά του, με την ευκαιρία ωστόσο γνωρίσαμε ένα καταπληκτικό προϊόν, τους κουραμπιέδες της Petits Grecs που είναι φτιαγμένοι με μεράκι και αγνά κορυφαίας ποιότητας συστατικά όπως θα δείτε και στη συσκευασία τους, αλλά και το yolenis.com το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen με αυθεντικά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.