Έτοιμο σε μόλις τριάντα λεπτά πρόκειται για ένα γεύμα που όλοι θα αγαπήσετε.

Υλικά

1 κιλό στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα

1 αυγό

¾ τριμμένη φρυγανιά

½ φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη

2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

1 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας

½ φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα ψιλοκομμένη

βασιλικό για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου στη μέση και πασπαλίζουμε με αλεύρι και πιπέρι. Προσθέτουμε το αλάτι σε ένα ρηχό πιάτο ενώ σε ένα δεύτερο πιάτο τη τριμμένη φρυγανιά μαζί με τη παρμεζάνα. Τέλος, σε ένα τρίτο πιάτο χτυπάμε ελαφρά το αυγό.

Βυθίζουμε το κοτόπουλο στο αλεύρι, στο αυγό και έπειτα στο μείγμα φρυγανιάς ακολουθώντας την ίδια διαδικασία δύο φορές.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε λάδι. Μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για 3 λεπτά από τη κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσει. Πασπαλίζουμε πάνω από το κοτόπουλο τη μοτσαρέλα και ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί στο φούρνο. Τέλος, σερβίρουμε προσθέτοντας στη κορυφή σάλτσα ντομάτας και βασιλικό.