Νόστιμη και διαφορετική η σημερινή συνταγή. Αν θέλεις κάτι τελείως εναλλακτικό τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να τη δοκιμάσεις.

Υλικά

1/4 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο

2 φλιτζάνια σπανάκι

1 και 1/3 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος

1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1/8 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα

1/2 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα τριμμένη

6 φρέσκα φύλλα βασιλικού,ψιλοκομμένα

1 πακέτο τορτελίνια

Τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι με μια κουταλιά της σούπας λάδι μαγειρεύουμε τις λιαστές τομάτες ενώ στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο μαγειρεύοντας για ένα λεπτό περίπου. Σειρά έχει το σπανάκι μέχρι να αρχίσει να μαραίνεται. Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και ¼ κγ αλάτι και πάπρικα αφήνοντας να πάρει βράση. Μόλις πάρει βράσει προσθέτουμε τη μοτσαρέλα ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει. Τέλος, προσθέτουμε τον βασιλικό.

Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Ανακατεύουμε τα τορτελίνια με τη σάλτσα και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.