Για τις πιο όμορφες ημέρες τις εβδομάδας αυτή η συνταγή θα σας φτάξει τη διάθεση.

Υλικά

½ φλιτζάνι λάδι

1 φλιτζάνι ζάχαρη

2 φλιτζάνια αλεύρι

1 ½ κουταλάκι μαγειρική σόδα

1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο

2 φλιτζάνια χυμό μήλου

½ κουταλάκι του γλυκού βανίλια

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη, το μήλο και τη βανίλια ενώ σε ένα δεύτερο το αλεύρι, τη σόδα, τη κανέλα και το μοσχοκάρυδο. Τέλος, προσθέτουμε τα υλικά του πρώτου στο δεύτερο και ανακατεύουμε. Ψήνουμε για 45- 50 λεπτά σε ένα λαδωμένο και καλά αλευρωμένο ταψί μέχρι η οδοντογλυφίδα να βγαίνει καθαρή.