Στην Ελλάδα, που ο καφές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, η αναζήτηση για το τέλειο χαρμάνι φαίνεται να μην έχει τέλος. Ευτυχώς για τους baristas οι προτάσεις που προσφέρονται στην αγορά είναι αμέτρητες. H προσθήκη μιας μοντέρνας γευστικής πινελιάς, που θα σαγηνεύσει τις καρδιές και τους ουρανίσκους των φανατικών του καφέ, πάντα είναι ζητούμενο για τους επαγγελματίες, ειδικά όταν μιλάμε για εσπρέσο!

Ένας καφές αφιερωμένος στους επαγγελματίες

Γι’ αυτό η Lavazza επέφερε πρόσφατα τον εμβληματικό καφέ της Gran Café Paulista, που είναι αφιερωμένος σε όλους τους baristas. Ο Gran Café Paulista επανέρχεται στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων για τις υπηρεσίες εστίασης, με την προσθήκη μιας μοντέρνας γευστικής πινελιάς. Υπόσχεται να σαγηνεύσει για άλλη μια φορά τους φανς της κατηγορίας με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του.

Μια εξαιρετική ποικιλία Arabica με νότες σοκολάτας και αποξηραμένων φρούτων

Ο Gran Café Paulista αποτελεί τον πρώτο καφέ της Lavazza προερχόμενο αποκλειστικά από εξαιρετική ποικιλία Arabica, με νότες σοκολάτας και αποξηραμένων φρούτων. Πιστή στην παράδοσή της, η εταιρεία γιορτάζει την υψηλή ποιότητα του βραζιλιάνικου φυσικού καφέ που προσδίδει σώμα, γλυκύτητα και απαλότητα στον εσπρέσο.

Μεταξύ των συστατικών του, περιέχει το χαρμάνι Cereja Apassita που εμπλουτίζει τον καφέ με διακριτικές γευστικές νύξεις μελιού και σταφίδας, καθώς και με ένα συνολικά πιο γλυκό προφίλ που χαρακτηρίζει ολόκληρο το φλιτζάνι του ξεχωριστού αυτού καφέ. Η ποικιλία Cereja Apassita γεννήθηκε από ένα έργο που ξεκίνησε πριν από σχεδόν 20 χρόνια στη Βραζιλία. Σκοπός ήταν η δημιουργία ενός περισσότερο γλυκού καφέ με τη χρήση όμως φυσικών συστατικών. Οι καλλιεργητές καφέ εμπνεύστηκαν από τη διαδικασία του κρασιού. Τα καλύτερα σταφύλια αφήνονται να στεγνώσουν στο αμπέλι για να αποκτήσουν γλυκύτητα και να δώσουν ένα πιο γεμάτο σώμα.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Ο πιο δροσιστικός καφές για το καλοκαίρι | Thats Life. Life as it is!