Με υψωμένο δάχτυλο μας δείχνει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της η Britney Spears στην φωτογραφία που ανέβασε ο 27χρονος σύντροφός της, Sam Asghari. Η 39χρονη τραγουδίστρια είχε δηλώσει ανοιχτά πως επιθυμεί εδώ και καιρό να παντρευτεί τον αγαπημένο της, ωστόσο η επιμέλεια του πατέρα της στην ζωή της, δεν την άφηνε να κάνει επιλογές σαν και αυτήν.

Πλέον, τώρα που ο πατέρας της, Jamie Spears, έχει παραιτηθεί της επιμέλειάς του, η Britney μπορεί η ίδια να κάνει ό,τι επιλογές θέλει για την ζωή της. Να ξοδέψει τα χρήματά της όπως εκείνη θέλει – πράγμα που εδώ και 12 χρόνια δεν της επιτρέπεται, να αγοράσει και να οδηγήσει μόνη της αυτοκίνητο καθώς και να αφαιρέσει το σπιράλ που της είχαν επιβάλλει να φοράει, ώστε να κάνει και άλλα παιδιά, όπως επιθυμεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

“Απλά δεν μπορώ να το πιστέψω, γ@μώτο” έγραψε η τραγουδίστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Πολλοί fans υπέθεσαν ότι το υψωμένο δάχτυλο της Britney, αν και ήταν στον παράμεσο, είναι ένα μήνυμα προς όσους την κρατούσαν «αιχμάλωτη» τόσα χρόνια. Δεν είναι καθόλου απίθανο, εάν αναλογιστεί κανείς την κατάθεση της τραγουδίστριας στο δικαστήριο, λίγους μήνες πριν όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θέλει αν φέρει όσους την αδίκησαν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Δείτε ακόμη: Britney Spears: «Αυτά είναι τα αληθινά μου οπίσθια, χωρίς φίλτρα ή edit»