Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή σε προσκαλεί για πρώτη φορά σε ένα διαγωνισμό με ένα νικητή κάθε μέρα και ένα μεγάλο νικητή, μετά από κλήρωση, για ένα ηλεκτρικό scooter!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® διοργανώνει τον νέο μεγάλο διαγωνισμό «Πίνεις Κορπή®; Κερδίζεις δώρα!» που σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις μικρά και μεγάλα δώρα, ανακαλύπτοντας τον δικό σου μοναδικό κωδικό στις συσκευασίες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, από τις 11 Απριλίου έως τις 10 Ιουνίου.

Κάθε μέρα, και για όλη τη διάρκεια της ενέργειας, ένας νικητής ή μια νικήτρια θα κερδίζει ένα Xiaomi Mi Smart Band 6 ή ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά Xiaomi Mi Redmi Buds 3 Earphones!

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ! Θέλεις να διεκδικήσεις το μεγάλο έπαθλο; Επίλεξε το αντίστοιχο κουτάκι στη φόρμα συμμετοχής και πάρε μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του διαγωνισμού για ένα ηλεκτρικό scooter Segway 2Wheel Μαύρο Ε110SE μαζί με ένα προστατευτικό κράνος Livall C20 Helmet Midnight Black.

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός:

  1. Βρες τον μοναδικό 8ψήφιο κωδικό κάτω από κάθε ετικέτα μπουκαλιού Κορπή® που συμμετέχει στον διαγωνισμό (8x500ml, 12x500ml, 6×1,5ml). Θα τα αναγνωρίσεις από την ετικέτα.
  2. Βάλε τον κωδικό στη φόρμα που θα βρεις στο www.korpi.gr & συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού.
  3. Μάθε αμέσως εάν κέρδισες ένα από τα φανταστικά δώρα.
  4. Μην ξεχάσεις να δηλώσεις συμμετοχή στην κλήρωση για 1 ηλεκτρικό scooter, επιλέγοντας το αντίστοιχο κουτάκι κατά την αποστολή της συμμετοχής σου!

 

Οι νικητές και οι νικήτριες θα ενημερώνονται με αυτοματοποιημένο μήνυμα για τα ημερήσια δώρα τη στιγμή που καταχωρούν τη φόρμα συμμετοχής τους, ενώ τα ονόματα τους θα ανακοινώνονται εβδομαδιαία στο site www.korpi.gr και μετά το τέλος του διαγωνισμού στη Facebook σελίδα του Κορπή® https://www.facebook.com/KorpiMineralWater. Για περισσότερα νέα και δράσεις μας μπορείς να ενημερώνεσαι στο www.korpi.gr.