Η μεγάλη εκδήλωση που θα διεξαχθεί αύριο στο Παλάτι του Μπάκινχαμ, Platinum Party, είναι γεγονός με διάσημους από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο να παρευρίσκονται.

Γνωστά ονόματα όπως οι Ντέιβιντ Ατένμπορο, Έμμα Ραντουκάνου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Στίβεν Φράι και Τζούλι Άντριους έλαβαν πρόσκληση για την λαμπερή εκδήλωση. Η Κιμ Καρντάσιαν όμως ενώ πολύ σπάνια απορρίπτεται από event, δεν έλαβε πρόσκληση για να πάει και σύμφωνα με την Daily Mail, ταξίδεψε με τον σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον, στο Λονδίνο καθώς θεώρησε οτι ήταν δεδομένη η πρόσκληση της.

Όμως το παλάτι δεν είχε την ίδια άποψη αφού δεν θεώρησε απαραίτητη την παρουσία της. Πηγές από το περιβάλλον της Κιμ αναφέρουν: «Η Κιμ σπάνια απορρίπτεται για να πάει σε κάποια εκδήλωση, οπότε αυτό ήταν αρκετά περίεργο, ειδικά όταν δεν επισκέπτεται συχνά το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Κιμ και ο Πιτ αγαπούν τη βασιλική οικογένεια και ήθελαν πραγματικά να είναι μέρος αυτής της ξεχωριστής γιορτής».

Επίσης η Daily Mail ανέφερε πως η Καρντάσιαν ήταν αποφασισμένη να βρεθεί στο πάρτι έστω και με εισιτήρια που δεν είναι VIP. Συνολικά διατέθηκαν 10.000 εισιτήρια και 7.500 δόθηκαν σε βασικούς εργαζομένους, σε ανθρώπους που εργάζονται στις Ένοπλες Δυνάμεις, σε εθελοντές και φιλανθρωπικά ιδρύματα.