Μια νέα εποχή στην βιολογική περιποίηση της επιδερμίδας κατέφθασε και εμείς την καλωσορίζουμε με περίσσια χαρά! Η δύναμη της φύσης είναι εδώ και επιδρά σε εμάς μέσα από το brand Grown Alchemist που μας συστήνει την ολιστική προσέγγιση της ομορφιάς!

 

Οι αδερφοί Keston και Jeremy Muijs που ίδρυσαν την Grown Alchemist, έχουν πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων, όποτε σίγουρα είμαστε σε καλά χέρια!


Το brand δημιουργήθηκε έχοντας σκοπό την επαναφορά και την αποκατάσταση της υγείας και της επιδερμίδας, μέσα από εκπληκτικά προηγμένα βίο συμβατά προϊόντα ομορφιάς! Κύριο χαρακτηριστικό τους; Τα φυσικά ενεργά συστατικά!

Φυσικά προϊόντα… 1ον. Clean 2ον. Οργανικά 3ον. φιλικά προς το περιβάλλον 4ον. δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Και φυσικά, όλα τα παραπάνω με πιστοποίηση!
Το brand υπηρετεί όλους εμάς όχι μόνο λειτουργικά αλλά και ηθικά, αφού συνδυάζει την άριστη ποιότητα με ανακυκλώσιμες συσκευασίες και πολυτελή εμπειρία! Ακριβώς ότι ο καθένας μας αποζητά!

Και επειδή ένας από τους εχθρούς είναι η γήρανση, τα προϊόντα ομορφιάς του Grown Alchemist με την αποτελεσματική τους τεχνολογία, δρουν κατά της γήρανσης!

Με βασικούς άξονες:

• Cleanse
• Detox
• Activate

Τα προϊόντα του Grown Alchemist πλούσια σε καινοτόμα και αποτελεσματικά συστατικά, προσφέρουν μια πολυτελή εμπειρία στις κατηγορίες του skincare, του bodycare, αλλά και της περιποίησης μαλλιών. Και έτσι πλέον, έχουμε όλα όσα θέλουμε για την προσωπική μας περιποίηση.

Περιποίηση προσώπου – skincare

Gentle Gel Facial Cleanser


Hydra Repair Day Cream

Αντηλιακή φροντίδα

Natural Hydrating Sunscreen SPF 30


Anti-Pollution Primer

Περιποίηση σώματος – bodycare

Anti-bacterial hand cream


Roll-On Deodorant

Περιποίηση Μαλλιών

Detox Shampoo


Detox Conditioner

 

Οι επιλογές πολλές και εκπληκτικές!