Πρέπει να δείτε την έκφραση που παίρνει το πρόσωπό μου κάθε φορά που η αισθητικός με ρωτάει αν θέλω να προσθέσει strass στο μανικιούρ που ετοιμάζεται να ολοκληρώσει. Η προσωπική μου αισθητική στο μανικιούρ είναι σκούρα χρώματα χωρίς καθόλου στολίσματα. Μέχρι που βρέθηκα στην παρουσίαση για την ανοιξιάτικη συλλογή βερνικιών της LOreal Paris για το 2014. Αναθεώρησα όλα όσα ήξερα όταν πήρα στα χέρια μου το top coat με φύλλα χρυσού.

Top coat Gold Leaf (#920) L'Oreal Paris

Top coat Gold Leaf (#920) L’Oreal Paris

Η LOreal Paris έδωσε έμφαση στις υφές για την κολεξιόν βερνικιών Άνοιξη-Καλοκαίρι του 2014 και όπως ήταν φυσικό ένα γαλλικό brand αναζήτησε έμπνευση στις ρίζες του. Το concept της νέας συλλογής top coats ήταν «πώς μπορεί μια γυναίκα να μεταμορφώσει τα νύχια της, δημιουργώντας ένα παριζιάνικο “look de mode” , μέσα από ένα μπουκαλάκι!»

Ο κόσμος της μόδας είχε ήδη δείξει το δρόμο: Η χρυσή απόχρωση επικρατεί και πάλι ως τάση στις ανοιξιάτικες συλλογές μεγάλων οίκων μόδας όπως οι Altuzarra και Diane Von Furstenberg, τα μαλλιά αποκτούν χρυσές λεπτομέρειες με αποκορύφωμα τις νιφάδες χρυσού στα μαλλιά στο hair styling που παρουσίασε η Lela Rose. Το ανοιξιάτικο μανικιούρ δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτή την τάση και η LOreal Paris φρόντισε γι’αυτό, λανσάροντας το top coat Gold Leaf (#920) που αναδεικνύει την κλασική ομορφιά με την μεγαλοπρεπή υπερβολή. Μια εκλεπτυσμένη πινελιά από επίχρυσα «καράτια» στα νύχια σας.

Εγώ, έσπασα τους αυστηρούς μου κανόνες περί στυλ, το δοκίμασα και δεν έχω πάψει να χαζεύω τα νύχια μου!gold-leaf-mani

Τα νέα top coats της L’Oreal Paris (γιατί είναι κι άλλα για τα οποία θα γράψουμε προσεχώς) θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τα μέσα Φεβρουαρίου. Αναζητήστε τα και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ακτινοβολήσει με τον πιο σικ τρόπο!