Εμείς οι γυναίκες πρέπει καθημερινά να προσέχουμε τον εαυτό μας και συνήθως αυτό δεν είναι εφικτό. Λίγο οι υποχρεώσεις, λίγο η κούραση που να προλάβουμε; Και φυσικά, όταν δούμε τα πρώτα κακά σημάδια ότι κάτι πάει λάθος στην επιδερμίδα μας, τρέχουμε στα φαρμακεία για να πάρουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά για να σώσουμε την κατάσταση. Ναι, αυτό πρέπει να σταματήσει. Enough is enough!

Για αρχή, όλα διορθώνονται οπότε don’t panic! Ακολούθησε τα παρακάτω εύκολα beauty tricks, και όλα θα φτιάξουν. Σημειώνεις;

1. Ντεμακιγιάζ

Σχεδόν το ξεχνάς και κοιμάσαι με το make up στο πρόσωπο σου, αλλά πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις; Το ξέρω, η νύστα είναι καλή αντίπαλος αλλά μπορείς να κάνεις κάτι πιο γρήγορο αυτή τη φορά. Άσε το gel καθαρισμού κατά μέρος και χρησιμοποίησε λάδι καρύδας. Ναι φίλη μου, καρύδα. Χρησιμοποίησε λίγη ποσότητα και είσαι έτοιμη στο πι και φι, χωρίς να περιμένεις να στεγνώσει το gel για να βάλεις την ενυδατική. Το λάδι καρύδας, είναι 2 σε 1 και μυρίζει και απίστευτα. Τέλειο, ε;

2. Απολέπιση

Μπορεί να χρησιμοποιείς μάσκα απολέπισης, αλλά εχεις φροντίσει πριν να ανοίξουν οι πόροι του προσώπου σου; Μόνο έτσι θα εφαρμοστεί σωστά και θα δεις αποτελέσματα κατά την χρήση της. Βρέξε ένα πανάκι με χλιαρό προς ζεστό και τοποθέτησε το στο πρόσωπο σου. Κάνε την ίδια διαδικασία 3 φορές.

3. Κοκκινίλες

Αυτές οι ενοχλητικές κοκκινίλες στο πρόσωπο σου, μπορούν να εξαφανιστούν με φυσικό τρόπο. Σε ένα μπολ με γάλα και παγάκια, βρέξε ένα πανάκι και τοποθέτησε το για 5-10 λεπτά στην περιοχή που υπάρχει το πρόβλημα. Ακολούθησε καθημερινά την διαδικασία και γρήγορα θα δεις το πρόσωπο σου να λάμπει.

4. Άρωμα

Έχεις αγοράσει ένα τέλειο άρωμα, αλλά νομίζεις ότι δεν κρατάει πολύ; Κατ’αρχήν, μπορεί να σου φαίνεται ότι δεν μυρίζει, αλλά οι γύρω σου μια χαρά το καταλαβαίνουν. Κατά δεύτερον, το ph ίσως να μην είναι ικανό να κρατήσει για πολλή ώρα το άρωμα σου, οπότε μήπως να επιλέξεις κάποιο άλλο; Κατά τρίτον, μπορείς να το κάνεις να διαρκεί περισσότερο χρησιμοποιώντας βαζελίνη. Χρησιμοποίησε μικρή ποσότητα εκεί που έχεις ρίξει το άρωμα σου και θα μυρίζει για ώρες.

5. Ενυδάτωση

Η επιδερμίδα σου «φωνάζει» ότι είναι αφυδατωμένη, οπότε η πρώτη κίνηση που κάνεις είναι να βάλεις απ’την ενυδατική σου κρέμα. Δοκίμασε όμως κάτι άλλο. Χρησιμοποίησε έλαια προσώπου γιατί εκείνα μπορούν να ισορροπήσουν την λιπαρότητα του προσώπου σου.

Τα σημείωσες;