Η πρωτοποριακή κάρτα “Check in & win” του Factory Outlet αλλάζει τα δεδομένα και προσφέρει το Checkbook σαν ένα από τα πολλά προνόμια των μελών της.

Τα Checkbooks,τα μοναδικά μπλοκ δωρο-επιταγών αξίας 250€ περιμένουν τους κατόχους της κάρτας-μέλους του Factory Outlet για να τους εξασφαλίσουν την πιο ευχάριστη και value-for-style εμπειρία shopping!

Από 8 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου οι κάτοχοι της “Checkin &Win”, αφού αποκτήσουν το Checkbook, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν αγορές από τα αγαπημένα επώνυμα brands του καταστήματος, κερδίζοντας το ποσό της δωροεπιταγής πουθα χρησιμοποιήσουν σε κάθε αγορά τους.

Φυσικά, όσοι φίλοι του Factory Outlet δεν έχουν ακόμα την κάρτα-μέλους “CheckIn&Win”, δεν έχουν παρά να την αποκτήσουν άμεσα με μια επίσκεψή τους στα Factory Outlet, ώστε να εξασφαλίσουν το Checkbookτων 250€.

Συγχρόνως συμμετέχουν και στην κλήρωση για μια κρουαζιέρα κάθε μέρα, για 500€ κάθε μήνα, καθώς και για ένα αυτοκίνητο Volkswagen up! στο τέλος του χρόνου!

Γίνετε κι εσείς μέλος της οικογένειας του FactoryOutletκαι απολαύστε τα αποκλειστικά προνόμια της κάρτας μέλους“Check in & win”, την μοναδική κάρτα που επιβραβεύει την κάθε σου βόλτα!