Όσοι είναι σχολαστικοί με την καθαριότητα και δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην υγιεινή του χώρου και την ασφάλεια των μελών του σπιτιού, βρίσκουν συχνά και τις σωστές λύσεις για να έχουν το κεφάλι τους…ήσυχο. Κι ενώ για τους εσωτερικούς χώρους οι προτάσεις σε συσκευές και απορρυπαντικά είναι άπειρες, οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ολοκληρωμένη φροντίδα των εξωτερικών χώρων ή του αυτοκινήτου.

Το σαλόνι είναι εύκολο να καθαριστεί. Τι γίνεται όμως με την αυλή ή το αυτοκίνητο που παρουσιάζουν αυξημένες απαιτήσεις; Η απάντηση είναι τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης Kärcher K Compact, που κάνουν πράγματι τη διαφορά στην καθημερινότητα.

Τα μηχανήματα K Compact της Kärcher είναι διαθέσιμα στην αγορά σε τρεις διαφορετικές εκδοχές. Τα μοντέλα Κ4, Κ5 και Κ7 φημίζονται για την εξαιρετική τους απόδοση, αφού χαρακτηρίζονται ως ο απόλυτος σύμμαχος για την καθαριότητα. Ο compact σχεδιασμός τους που προσφέρει ευκολία στη μεταφορά και αποθήκευση, καθιστά τα πλυστικά μηχανήματα K Compact την πιο κατάλληλη επιλογή για κάθε λύση καθαρισμού, είτε πρόκειται για την απαιτητική αυλή του σπιτιού και του εξοχικού, μέχρι τις ανάγκες καθαρισμού του αυτοκινήτου αλλά και του οικιακού εξοπλισμού.

Λιγότερο νερό, λιγότερος θόρυβος

Τα 3 πλυστικά μηχανήματα της σειράς K Compact είναι τα μοναδικά πλυστικά οικιακής χρήσης με υδρόψυκτο κινητήρα, εξασφαλίζοντας έως και 50% μείωση στην κατανάλωση νερού, ενέργειας αλλά και χρόνου, λιγότερο θόρυβο (κατά 8 φορές), αυξημένη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χαρακτηριστικά που κάνουν τη σειρά πλυστικών μηχανημάτων K Compact τα κορυφαία compact πλυστικά που διατίθενται στην αγορά.

Βρείτε τα σε συνεργαζόμενα καταστήματα και online στο site Kärcher.

Αυτή την περίοδο μάλιστα, οι αγορές συνοδεύονται και με δώρα “έκπληξη” που θα ενθουσιάσουν αυτούς που “επενδύουν” στην καθαριότητα.

Διαβάστε επίσης:

Πως να ανανεώσεις την κουζίνα σου χωρίς να κάνεις ανακαίνιση | Thats Life. Life as it is!