Μπορεί η γενική καθαριότητα και οργάνωση του σπιτιού να ακούγονται αγγαρεία. Όμως με σύστημα και τα κατάλληλα εργαλεία γίνεται παιχνιδάκι. Η φύλαξη των χειμωνιάτικων ρούχων, η οργάνωση της ντουλάπας και η καθαριότητα των χώρων είναι οι βασικές δουλειές της άνοιξης. Συνήθως, όταν έχουμε τόσες εκκρεμότητες, δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε και βυθιζόμαστε σε ένα “χάος” από χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα.

Βάλε τα πάντα σε τάξη!

Η LEROY MERLIN φροντίζει για το σπίτι μας εδώ και χρόνια. Αυτή την εποχή μας καλεί να ανακαλύψουμε μοναδικά προϊόντα τακτοποίησης, οργάνωσης αλλά και καθαριότητας για την ετήσια ανοιξιάτικη ανανέωση του σπιτιού μας. Οικονομικές και έξυπνες λύσεις οργάνωσης υπόσχονται να μας λύσουν τα χέρια στο θέμα της τακτοποίησης. Δες, λοιπόν, στη συνέχεια πως να βάλεις τα πάντα σε τάξη εύκολα και γρήγορα.

Ξεκίνα από τη ντουλάπα

Η ντουλάπα αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση, καθώς πρέπει να στηθεί εκ νέου. Τα χειμωνιάτικα απομακρύνονται και τα καλοκαιρινά παίρνουν θέση σε ράφια και κρεμάστρες. Αποχαιρέτα το χειμώνα, με λύσεις οργάνωσης για τη ντουλάπα. Χρησιμοποίησε κουτιά και καλάθια αποθήκευσης, θήκες φύλαξης για κοστούμια, παλτό και παπλώματα αλλά και κρεμάστρες ντουλάπας για ατσαλάκωτα ρούχα. Για απόλυτη τάξη σημαντικές είναι οι έξυπνες λύσεις αποθήκευσης παπουτσιών που θα τα διατηρήσουν σαν καινούργια σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ξεφορτώσου τα χαλιά

Τα χαλιά πρέπει να φύγουν από τη μέση, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τους χώρους με την ησυχία σου. Μάζεψέ τα και στείλε τα στο καθαριστήριο. Εναλλακτικά, πλύνε τα μόνη σου και αποθήκευσέ τα.

Σχολαστική καθαριότητα σε όλους τους χώρους

Αντικατάστησε σήμερα τα αμέτρητα καθαριστικά που χρησιμοποιείς καθημερινά για τον καθαρισμό του μπάνιου, της κουζίνας και άλλων επιφανειών εξασφαλίζοντας πραγματική καθαριότητα με τα προϊόντα Impact με φυσικά συστατικά. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον και αβλαβή για εσένα και την οικογένειά σου.

Η καρδιά του spring cleaning χτυπάει στα LEROY MELRIN και σας καλεί να ανακαλύψετε μοναδικές προσφορές σε προϊόντα καθαριότητας και τακτοποίησης που θα ανανεώσουν το σπίτι σας, εύκολα και γρήγορα.

Διαβάστε επίσης: H νέα σκούπα LG CORDZERO ThinQ με σταθμό φόρτισης προσφέρει ασυναγώνιστη καθαριότητα