Ο Mr Muscle® είναι εδώ και υπόσχεται να φροντίζει τις σωληνώσεις σου καλύτερα από τον καθένα! Μην περιμένεις άλλο λοιπόν! Αγόρασέ το πριν το χρειαστείς!

Το συστήνει το 97% των καταναλωτών* και αναρωτιέσαι γιατί το χρειάζεσαι; Με τεχνολογία ασφαλή για όλα τα είδη των σωληνώσεων, είναι ένα gel που διαπερνά το στάσιμο νερό, δρα απευθείας στο σημείο της απόφραξης, διαλύει τις βρωμιές και καθαρίζει εύκολα και γρήγορα τις βουλωμένες σωληνώσεις. Χρησιμοποίησέ το και ξέχασε το στάσιμο νερό και τις δυσάρεστες οσμές στις σωληνώσεις σου!

Και να θυμάσαι, δεν υπάρχει δύσκολη περίπτωση για τον Mr Muscle®, αφού αποφράσσει και τις πιο δύσκολες **!

Με 3 μόνο βήματα έχεις ξεβουλώσει!

#1 Άδειασε το προϊόν ακριβώς μέσα στο σιφόνι, λαμβάνοντας υπόψιν τη συνιστώμενη δοσολογία! Προτείνεται η χρήση του μισού περιεχομένου του μπουκαλιού (500ml). Αν χρειαστεί, επαναλαμβάνεις μέχρι και μια φορά ακόμα. Για να κάνεις συντήρηση, χρησιμοποίησε το ¼ του μπουκαλιού 1 φορά την εβδομάδα.

#2 Άφησε να δράσει το προϊόν για 5 λεπτά***. Μετά βίας προλαβαίνεις να κάνεις ένα τηλεφώνημα ή να στείλεις ένα mail! Τόσο γρήγορη είναι η δράση του! Σε δύσκολες περιπτώσεις, άφησε το προϊόν να δράσει παραπάνω.

#3 Άνοιξε τη βρύση και άφησε να τρέξει άφθονο καυτό νερό. Αυτό ήταν! Οι σωληνώσεις σου είναι και πάλι καθαρές και απαλλαγμένες από βρωμιές και δυσάρεστες οσμές!

Γιατί με τον Mr Muscle® θα αργήσεις να ξαναδείς τον υδραυλικό σου;

Για πολλούς λόγους!

  • Δρα μόνο σε 5 λεπτά***!
  • Είναι 10Χ πιο αποτελεσματικό από ξύδι & μαγειρική σόδα***
  • Αποφράσσει και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις**
  • Συνιστάται από το 97% των καταναλωτών*
  • Το μπουκάλι του είναι φτιαγμένο από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό****

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Να ανοίγεις προσεκτικά το μπουκάλι του Mr Muscle®. Μην το χρησιμοποιείς σε τουαλέτες ή νεροχύτες με σκουπιδοφάγο. Να αποφεύγεις τη χρήση σε επιχρυσωμένα εξαρτήματα, φθαρμένο ή κατεστραμμένο σμάλτο ή χρώμιο.

 

*Μέσος όρος με βάση 1.925 προϊοντικές δοκιμές σε Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ολλανδία, Hometesterclub.com. 03/2022 – 10/2023.
**Το φράξιμο που προκαλείται από τρίχες και σαπούνι.
***Βάσει εργαστηριακών δοκιμών σε βουλωμένες σωληνώσεις μπάνιου (τρίχες και σαπούνι)
****Μπουκάλι φτιαγμένο από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά από χρήση, εξαιρούμενου του πώματος.