Θα δεχόσουν να αλλάξεις το σώμα σου για έναν ρόλο; Κάποιοι το δέχθηκαν και το έκαναν κιόλας. Από αυτό και μόνο μπορείς να καταλάβεις πως το να είσαι ηθοποιός δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Φυσικά, δεν μιλάμε για να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου αλλά για να παχύνεις ή να αδυνατίσεις αντίστοιχα.

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι όπου αποδέχθηκαν την πρόταση και αποφάσισαν να κάνουν το όνειρο του σκηνοθέτη πραγματικότητα. Άλλοι ξόδεψαν ώρες στο γυμναστήριο για να αποκτήσουν υπερφυσικό σώμα, άλλοι έκαναν «απεργία πείνας» προκειμένου να χάσουν αρκετά κιλά και άλλοι έφαγαν ότι junk food έβρισκαν μπροστά τους για να αποκτήσουν κοιλίτσα. Βέβαια, μερικές φορές ο σκηνοθέτης ήταν πιο επιεικής μαζί τους και τους πρότεινε απλά να αφήσουν γένια. Για έναν ρόλο λοιπόν γίνονται όλα. 

Jared Leto - Dallas Buyers Club

Jared Leto – Dallas Buyers Club

O Jared Leto έφτασε τα 41 κιλά για αυτόν τον ρόλο και πραγματικά δεν ήταν καθόλου εύκολο όπως λέει γιατί σταμάτησε να τρώει. Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα για καιρό καθώς δεν ήταν εύκολο όλο αυτό.

Anne Hathaway -Les Miserablés

Anne Hathaway -Les Miserablés

Δεν ήταν μόνο τα μαλλιά όπου χρειάστηκε να κόψει αλλά έπρεπε να χάσει και 12 κιλά σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πραγματοποιώντας μια εξαντλητική δίαιτα. Ευτυχώς έχει επιστρέψει πλέον στα κιλά της.

Christian Bale - The Machinist

Christian Bale – The Machinist

Το ρεκόρ για τα περισσότερα κιλά που έχασε ένας ηθοποιός για έναν ρόλο έχει ο Christian Bale όπου χρειάστηκε  να χάσει 29 ολόκληρα κιλά και πραγματικά ένα μπράβο δεν είναι αρκετό.

Charlize Theron -Monster

Charlize Theron -Monster

Όχι μόνο ξύρισε τα φρύδια της η Charlize Theron αλλά πήρε και 13 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου. Ευτυχώς είναι πανέμορφη ξανά.

Matthew Mcconaughey Dallas Buyers Club

Matthew Mcconaughey Dallas Buyers Club

Light αναψυκτικά, ασπράδια αυγών και ένα κομμάτι κοτόπουλο ημερησίως έκαναν τον αγαπημένο ηθοποιό 20 κιλά.

Tom Hanks- Cast Away

Tom Hanks- Cast Away

Εντυπωσιακή και η αλλαγή του Tom Hanks που χρειάστηκε στην αρχή να πάρει κιλά και αργότερα να τα χάσει για τις ανάγκες του «ναυαγού». Φυσικά, η γενειάδα που άφησε ήταν το λιγότερο σε όλο αυτό το σκαμπανέβασμα κιλών.

Jake Gyllenhaal -Southpaw

Jake Gyllenhaal -Southpaw

O Jake Gyllenhaal χρειάστηκε να ξοδέψει πολλές ώρες στο γυμναστήριο για να αποκτήσει τέτοιο σώμα και η αλήθεια είναι ότι του πήγαινε πολύ.

Matt Damon- The Informant

Matt Damon- The Informant

Συνολικά δεκαπέντε κιλά πήρε ο Matt Damon για τις ανάγκες του ρόλου και πραγματικά δεν θέλουμε να ξέρουμε πόσο πολύ έφαγε.

Natalie Portman -Black Swan

Natalie Portman -Black Swan

Με προπόνηση και αρκετό χορό η αγαπημένη ηθοποιός έχασε πάνω από 10 κιλά για της ανάγκες τις ταινίας.