Ο David Beckham μπορεί να μην τρέχει πλέον πάνω στο χλοοτάπητα των γηπέδων αλλά συνεχίζει να περπατά στη λεωφόρο της δόξας. Πολλοί αναρωτιούνται ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Σίγουρα ο φακός τον αγαπάει (σε περίπτωση που δεν έχετε δει την καμπάνια του για τη σειρά εσωρούχων της Η&Μ, παραθέτω παράδειγμα), έτσι δεν προκαλεί έκπληξη η ερώτηση δημοσιογράφου της εφημερίδας The Sun προς τον Beckham, αν θα μπορούσε να γίνει ηθοποιός όπως ο πρώην συμπαίκτης του στη Manchester United, Γάλλος ποδοσφαιριστής, Eric Cantona. Ο Βρετανός άσσος της μπάλας απάντησε πως δεν είναι καλός στην υποκριτική παρόλο που τη δοκίμασε για τις ανάγκες των διαφημιστικών της Adidas, λέγοντας χαρακτηριστικά ‘’Δεν θα μπορούσα να είμαι τόσο φυσικός όσο ο Eric (Cantona)’’.

David Beckham Bodywear H&M Fall 2013

David Beckham Bodywear H&M Fall 2013

Παρόλα αυτά ο Beckham έχει μάλλον αποφασίσει ποιος θα ήθελε να τον υποδυθεί σε μια υποθετική κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του: ‘’Νομίζω πως ο Brad Pitt αποτελεί μία εμφανή επιλογή. Επίσης, ο Leonardo Di Caprio θα μπορούσε να με υποδυθεί ή ο Bradley Cooper’’, δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού TalkSport.

Σίγουρα δεν του λείπει αυτοπεποίθηση αφού διάλεξε τρεις από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ για να τον αποτυπώσουν στην οθόνη. Είμαι περίεργη ποια ηθοποιό θα επέλεγε για να υποδυθεί τη γυναίκα του Victoria