Στον τελευταίο ρόλο του ο Bradley Cooper υποδύεται τον σεφ Adam Jones ο οποίος κυνηγά εναγωνίως το τρίτο αστέρι Michelin της καριέρας του. Συνεπώς, ποιος ήταν ο καταλληλότερος να τον συμβουλεύσει για το ρόλο αυτό από τον τηλεοπτικό σεφ και κάτοχο 15 αστεριών Michelin (!), Gordon Ramsay.

O Bradley Cooper υποδύεται τον σεφ Adam Jones

O Bradley Cooper υποδύεται τον σεφ Adam Jones

Κι αν νομίζετε πως οι συμβουλές του Ramsay περιορίστηκαν στη μαγειρική θα πέσετε έξω αφού ο ίδιος ο σεφ αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Metro πως του έμαθε το πιο σημαντικό πράγμα για να γίνει πιστευτός στο ρόλο του: “Πως να βρίζει”.

Το φιλμ σκηνοθετεί ο John Wells ενώ ο Cooper πρωταγωνιστεί μαζί μα την Uma Therman, Sienna Miller και Emma Thompson. Τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στη Νέα Ορλεάνη και μεταφέρονται στο Λονδίνο από αυτή την εβδομάδα και ως τις 26 Σεπτεμβρίου.

Που βρήκε ο Gordon Ramsay το χρόνο να συμβουλεύσει τον διάσημο ηθοποιό; Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα αφού μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου της εκπομπής που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό, “Kitchen Nightmares”. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο σεφ “Ήταν 10 ανεπανάληπτα χρόνια όπου γύρισα 123 επεισόδια σε 12 σεζόν. Έκανα γυρίσματα σε 2 ηπείρους, πούλησα την εκπομπή σε 150 χώρες και την παρακολούθησαν πάνω από 10 εκατομμύρια θεατές. Πέρασα υπέροχα αλλά ήρθε η στιγμή να τελειώσει”.

Χαρακτηριστική σκηνή από την εκπομπή

Χαρακτηριστική σκηνή από την εκπομπή “Kitchen Nightmares”

Τουλάχιστον θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τις μαγειρικές ικανότητες του Bradley Cooper στη μεγάλη οθόνη.