Αν έχετε σκοπό να μείνετε στην Αθήνα τότε μια καταπληκτική ιδέα σας περιμένει.Τη Δευτέρα 1η Ιουνίου θα απολαύσουμε όλοι μαζί την ημέρα του Αγίου Πνεύματος με μια μεγάλη γιορτή στο αγαπημένο μας εκπτωτικό χωριό McArthurGlen! Αποκλειστικά για την συγκεκριμένη μέρα, οι επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού θα μπορούν να επωφεληθούν μοναδικών προσφορών από αγαπημένα designer brands, με 20% επιπλέον στις ήδη μειωμένες τιμές στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Εκτός όμως από το ατελείωτο shopping, από τις 11.00 μέχρι τις 19.00, μια ποικιλία δραστηριοτήτων περιμένουν όλους εσάς για να σας χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές που συνδυάζουν shopping και διασκέδαση με όλη την οικογένεια και τους φίλους σας. Το Λύκειο Ελληνίδων με την πολυετή εμπειρία και γνώση στους παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς θα βρίσκεται εκεί με έμπειρους δασκάλους και θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα ελληνικών χορών. Το food tasting αναλαμβάνει ο Βασίλης Καλλίδης, υποσχόμενος να καταπλήξει με τις γεύσεις του μικρούς και μεγάλους, ενώ η οινοποιία Μπουτάρη θα συμπληρώσει αρμονικά τα εδέσματα με τα εξαιρετικά κρασιά της.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.

Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.