Ξέρουμε πως πολλοί αναγνώστες μας έχουν το ταλέντο της ζαχαροπλαστικής κι εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε στην ανάδειξή του! Έτσι, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός θα κάνουμε δώρο σε 4 τυχερούς επισκέπτες του site από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Μαγειρική για Κορίτσια».

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Κάντε κάθε περίσταση ξεχωριστή µε αυτές τις υπέροχες συνταγές! Επιλέξτε ανάμεσα σε περισσότερες από 50 πεντανόστιµες και εύκολες συνταγές. Διασκεδάστε µε την οικογένεια και τους φίλους σας ενώ ετοιμάζετε υπέροχα γλυκά και κεράσματα. Στολίστε πανέμορφες προσκλήσεις, χαρτοπετσέτες και κάρτες θέσεων για να παρουσιάσετε αυτές τις δελεαστικές συνταγές.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή: Κάνετε «like» στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και «share» το συγκεκριμένο post και αυτόματα συμμετέχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013, στα γραφεία μας, Μάγερ 15 10438, Αθήνα και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα.

Υποδεχτείτε το 2013 με τον πιο γλυκό τρόπο!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

43 Σχόλια