Υπάρχει κάτι το «απαγορευμένο» και το απρόσμενο στο να καταναλώνεις παγωτό το χειμώνα. Αν προετοιμάζετε χριστουγεννιάτικο πάρτι και ψάχνετε ένα πρωτότυπο κέρασμα για τους καλεσμένους σας, δεν έχετε παρά να αποκτήσετε την παγωτομηχανή της Ariete. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο από το να τοποθετήσετε στο τέλος του μπουφέ μια παγωτομηχανή με εύκολο στόμιο για καλύτερη ροή του παγωτού και δυνατότητα σερβιρίσματος σε χωνάκι;

Μπορεί οι φετινές γιορτές να είναι η αφορμή αλλά η απόκτηση της παγωτομηχανής Ariete είναι ιδανική για κάθε είδους πάρτι: παιδικό, καλοκαιρινό μπάρμπεκιου, οικογενειακό τραπέζι, baby shower κ.α. ή απλώς για κάθε φορά που επιθυμείτε ένα κρεμώδες, σπιτικό παγωτό που θα είναι έτοιμο σε 30 λεπτά μόνο!

Μιας και είμαστε σε χριστουγεννιάτικη διάθεση, θα δώσουμε την ευκαιρία σε έναν τυχερό αναγνώστη του Thats Life να αποκτήσει τη μοναδική παγωτομηχανή της Ariete., το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε Like στο Facebook Page του Thats Life, να αναζητήσετε τη φωτογραφία του διαγωνισμού και να την κάνετε Share ως την Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014, τα μεσάνυχτα.

70 Σχόλια

  1. Maria Godosi

    Wow!!!Σας ευχαριστούμε πραγματικά για το πολύ χρήσιμο και πανέμορφο δώρο που μας προσφέρετε!!!! Είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!
    Ειλικρινά σας εύχομαι απο καρδιάς τα καλύτερα!!!! ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!!!