Το μυθιστόρημα «Μια Ημέρα» έμεινε ένα χρόνο στη λίστα με τα μπεστ σέλερ του Amazon και των Sunday Times, πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει μεταφραστεί σε 36 γλώσσες ενώ μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη σε σενάριο και σκηνοθεσία Λον Σέρφινγκ, με πρωταγωνιστές τους Αν Χάθαγουεϊ και Τζιμ Στέρτζες.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μπορεί κανείς να περάσει όλη του τη ζωή χωρίς να καταλάβει ότι αυτό που ψάχνει βρίσκεται μπροστά στα μάτια του; 15 Ιουλίου 1988. Η Έμμα και ο Ντέξτερ γνωρίζονται τη νύχτα της αποφοίτησής τους. Την επόμενη ημέρα ο καθένας πρέπει να πάρει το δρόμο του. Άραγε πού θα βρίσκονται τον επόμενο χρόνο, την ίδια ημέρα; Και τον επόμενο; Θα ανακαλύψουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο;

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και γράψε το σχόλιο σου κάτω από το συγκεκριμένο post για να είσαι ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Μια Ημέρα» του Ντέιβιντ Νίκολς, σε μετάφραση Γωγούς Αρβανίτη, προσφορά των Εκδόσεων Μίνωας. Προσοχή, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου θα πρέπει να κάνεις και τα δύο!

Ο διαγωνισμός διαρκεί ως και την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013, τα μεσάνυχτα. Οι νικητές που θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013 στα γραφεία του thatslife.gr θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα σε διαφορετικό post.

Ταξιδέψτε μέσα από τις σελίδες του βιβλίου σε μια ιστορία που κρατά 20 χρόνια, μία μέρα…

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΕυχαριστούμε τα sites saveandwin.gr, kerdiseto.gr, nethall.gr, tyxerakias.gr, diagonismos.gr