Η μεγαλύτερη τάση που βλέπουμε σε κοσμήματα τώρα είναι στυλ και φοριέται με διαφορετικούς αλλά και  ενδιαφέροντες τρόπους, γι αυτό και το συγκεκριμένο στυλ αποκτά ολοένα και περισσότερες  fans.Είναι μοναδικό το ότι μια αλυσίδα για το σώμα φοριέται σαν ρούχο. Βλέποντας τη Rihanna και πως το απλό μαγιό της μπορεί να αλλάξει χρησιμοποιώντας μια και μόνο αλυσίδα πιστεύουμε ότι μπορεί ένα body chain να αλλάξει τελείως ένα συνηθισμένο outfit κάνοντας το πρωτότυπο, ακόμα και αν αυτό είναι για τη παραλία.

11

 

Έτσι λοιπόν μια λεπτή αλυσίδα μπορεί να φορεθεί με το μπικίνι σας δίνοντας με sexy νότα. Σας προτείνουμε κάποιο μονόχρωμο μπικίνι. Από την άλλη, αν θέλετε να αποφύγετε το body chain στη παραλία αλλά να κρατήσετε και το ντύσιμο σας όσο πιο απλό μπορείτε εύκολα να περάσετε την αλυσίδα κάτω από ένα κοντό τοπ, όπως η Kate Hudson.

22Τέλος, δώστε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να λάμψει με πονηρό τρόπο φορώντας όπως η Miley μια ροκ αλυσίδα με ένα σακάκι χωρίς τοπ. Όποιο στυλ και αν επιλέξετε ένα είναι σίγουρο, οι body chains κολακεύουν πάρα πολύ κάθε γυναικείο σώμα.

 

33