Η κορυφαία ισπανική εταιρία γυναικείας ανδρικής και παιδικής μόδας έρχεται να προστεθεί στο «fashion» δυναμικό του αγαπημένου εμπορικού κέντρου των δυτικών προαστίων!

nea-syllogi-tis-mango-2013-01

To RIVER WEST μέσα στον Δεκέμβριο υποδέχεται το MANGO, το No1 κατάστημα γυναικείας ένδυσης, το οποίο όμως από εδώ και στο εξής θα περιλαμβάνει ανδρική αλλά και παιδική μόδα! To κατάστημα βρίσκεται στο 1ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου και αποτελεί «must» προορισμό για όσους θέλουν να ανανεώσουν το look τους, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν μία μικρή περιουσία, αφού διαθέτει μεγάλη ποικιλία σχεδίων αλλά και άριστη ποιότητα. Όποιο και αν είναι το στυλ σας (σοβαρό, girly ή rock), το MANGO συνδυάζει στοιχεία από όλα, προσφέροντας μια απίθανη συλλογή ρούχων για κάθε στιγμή της ημέρας

  • Το MangoWoman περιλαμβάνει ρούχα για κάθε περίσταση, από πανέμορφα σύνολα για μία λαμπερή βραδινή έξοδο έως casual, καθημερινό ντύσιμο για όλες τις ώρες.
  • Το MangoMan απευθύνεται στους άνδρες που θέλουν να δείχνουν και να νιώθουν όμορφα. Μία μοντέρνα συλλογή που ακολουθεί τη μόδα, προσθέτοντας πάντα όμως μία πιο διαχρονική νότα.
  • Το MangoKids με τη νέα παιδική σειρά ρούχων & αξεσουάρ, συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με τα μοναδικά σχέδια, για όλα τα παιδιά που θέλουν να ξεχωρίζουν

LOGO_HORIZONTAL