Η Carine Roitfield είναι 59 ετών και επιθυμεί να δείχνει νεότερη με τον πιο απρόσμενο τρόπο. Έτσι, όπως εξομολογήθηκε στην εφημερίδα The Daily Telegragh ‘’Δεν βλέπω τίποτα χωρίς τα γυαλιά μου και έτσι η γραμμή του eyeliner βγαίνει κάπως μουτζουρωμένη. Το αποτέλεσμα είναι κάπως σέξι και φαίνεται πολύ πιο εντυπωσιακό το βράδυ, ενώ τα μονίμως ατημέλητα μαλλιά μου,  δίνουν έναν αέρα νεότητας στο γενικότερο στυλ’’.

Η Roitfield υποστηρίζει πως έχει διατηρήσει το ίδιο στυλ στο ντύσιμο εδώ και 20 χρόνια. Παρόλο που οι φίλοι της, της ζητούν να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, η Roitfield αρνείται και επιθυμεί η γκαρνταρόμπα της να περιλαμβάνει μόνο μαύρα, λευκά και χακί ρούχα.

‘’Ντύνομαι με τον ίδιο τρόπο 20 χρόνια τώρα, μόνο το μήκος της φούστας έχει αλλάξει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα’’, δηλώνει η πρώην αρχισυντάκτρια της γαλλικής Vogue.

Η Carine Roitfield πιστεύει πως η προσήλωση σε ένα στυλ φανερώνει αυτοπεποίθηση και όταν ξέρεις τι σου ταιριάζει, γλιτώνεις χρόνο όταν πρέπει να επιλέξεις τι να φορέσεις.

Τέλος, ποια συμβουλή δίνει η αρχισυντάκτρια μόδας, στυλίστρια και πρώην μοντέλο Carine Roitfield βασιζόμενη στο προσωπικό της στυλ;

’Τα μαύρα ρούχα και αξεσουάρ είναι επένδυση και παρόλο που τα χρώματα έχουν θέση στη ντουλάπα μου δεν τα αναμειγνύω ποτέ. Τα σύνολα μου είναι ή μαύρα ή λευκά ή χακί’’.