Είναι αυτό που περιμένει να ακούσει κάθε γυναίκα για να νιώσει την καρδιά της να φτερουγίζει. Εξαιρούνται όμως οι παρακάτω 10 περιπτώσεις όπου το “σ’ αγαπώ” δεν ταιριάζει εκείνη την στιγμή ούτε κι αν το πιέσεις με όλη σου τη δύναμη! Γιατί το ξεστομίζουν άτομα που το λένε συνέχεια για πλάκα, χωρίς να έχουν συναίσθηση τι πραγματικά σημαίνει ενώ από timing… σκίζουν!


1. Στο πρώτο ραντεβού.
Η λέξη “απελπισμένος” πρέπει να αναβοσβήνει στο μέτωπό του. Και κάτι μας λέει πως σύντομα θα πρέπει να του κάνεις και περιοριστικά μέτρα γιατί έχεις μπλέξει με ελαφρώς ψυχάκια!

2. Όταν είναι μεθυσμένος. Είναι εκείνος ο τύπος που μπορεί να πει μία κουβέντα παραπάνω και να ανοίξει την καρδιά του μόνο αν έχει πιει λιγάκι. Σχέση θέλεις να κάνεις, όχι να ανοίξεις κάβα!

3. Εκεί που νομίζεις πως είστε χαλαρά μαζί. Ξέρεις, “friends with benefits”, “fuck buddies” κλπ. κλπ. Έλα όμως που άλλος το έχει παρεξηγήσει και νομίζει πως σε κάνα μήνα μπορεί και να σε ζητήσει και σε γάμο!

4. Την πρώτη φορά που κάνετε σεξ. Εκεί που ακόμα γυρίζει το δωμάτιο από το πάθος και προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά τις ορμόνες σου, και το μυαλό σου, σου πετάει τη μαγική (NOT) λέξη. Και άντε τώρα να εξηγήσεις… στο πεντάχρονο που έχεις δίπλα σου πως άλλο το σεξ, άλλο η αγάπη.

5. Όταν είναι ο καλύτερός σου φίλος. Τεράστιο κεφάλαιο. Αφού το έχεις σκεφτεί πάααααρα πολύ καλά για να κάνεις την κίνηση, πρέπει να του εξηγήσεις πως τον αγαπάς, αλλά όχι για να κάνεις μαζί του παιδιά και οικογένεια. Αυτά εάν δεν έχουν γίνει λιανά από την αρχή, αποχαιρέτα τη φιλία που ήξερες.

6. Όταν έχεις σχέση με άλλον. Είναι ο υποχθόνιος τύπος, που κινείται πονηρά και σου πετάει τη λέξη για να σε προβληματίσει και να γυρίσει τούμπα τον εσωτερικό σου κόσμο. Εσύ όμως απλά του λες “bye bye” και την επόμενη στιγμή έχει γίνει καπνός. 

7. Όταν έχει σχέση με άλλη. “Παίζει” εδώ κι εκεί, για να έχει καβάτζες. Μισητός τύπος, ψωνάρα που θέλει να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και του κρεβατιού σου. 

8. Όταν δεν μπορείς να το πεις εσύ. Τρομακτική στιγμή. Να το περιμένει ο άλλος σαν το μάννα εξ ουρανού και εσύ να μην ξέρεις τι να απαντήσεις γιατί δεν το νιώθεις και την ίδια στιγμή δεν θέλεις να γκρεμίσεις τον κόσμο του. Ειλικρίνεια. Ο μόνος δρόμος. Κι ας πονέσει.

9. Όταν το πει μπροστά σε κόσμο. Ακόμα πιο “attention whore” αυτός από τον 7, θέλει να σε βάλει κάτω από πίεση και να σε στριμώξει για να πεις αυτό που θέλει να ακούσει και να αρπάξει από το στόμα σου. Πάτα πόδι και κάντον ρεζίλι, πάντα ευγενικά, μπροστά σε όλο τον κόσμο.

10. Όταν δεν έχετε συναντηθεί καν. Ποιος νορμάλ τύπος θα το πει online, από το τηλέφωνο ή με σήματα καπνού χωρίς να σε έχει δει από κοντά; Φυσικά κάτι παίζει εδώ και είναι είτε Νιγηριανός scammer, είτε κανένας παππούς που μόλις έμαθε από Internet και περνάει το χρόνο του!