Τα λαχανικά είναι αρκετά ευαίσθητα. Όλοι πολλές φορές αγοράζουμε μεγαλύτερες ποσότητες από αυτές που προλαβαίνουμε να καταναλώσουμε. Το αποτέλεσμα είναι να γεμίζει το ψυγείο μας με μαραμένα μαρούλια ή κάποιο μπρόκολο που από πράσινο έχει γίνει κίτρινο. Όμως υπάρχει λύση! Μπορείς να επαναφέρεις τη φρεσκάδα σε λαχανικά όπως το κουνουπίδι ή το μπρόκολο με ένα απλό τρόπο!

Μια χρήστης του TikTok μοιράστηκε πρόσφατα με το κοινό ένα πραγματικά σωτήριο trick που επαναφέρει τα λαχανικά στην αρχική τους κατάσταση. Πρόκειται για την Alesha Ruddenklau, η οποία έγινε viral, καθώς όλοι θα ήθελαν να γνωρίζουν αυτό το trick εξ αρχής. Το έξυπνο κόλπο εξοικονομεί σίγουρα χρήματα, καθώς πολλά είναι τα λαχανικά που συχνά καταλήγουν στα σκουπίδια, επειδή χαλάνε πριν καταναλωθούν.

Στο video η Alesha πηγαίνει στο ψυγείο και παίρνει ένα μπρόκολο. Δείχνει ότι το λαχανικό έχει χάσει τη φρεσκάδα του και φαίνεται μαραμένο. Για να το φτιάξει, το τοποθετεί σε ένα ξύλο κοπής και απλώς κόβει ένα κομμάτι από τον πάτο. Στη συνέχεια γεμίζει ένα ποτήρι νερό και το βάζει μέσα. Το αφήνει 1-2 ώρες στο ψυγείο και το μπρόκολο αποκτά μια νέα εικόνα. Γίνεται ξανά φρέσκο και το χρώμα του επανέρχεται!

Το video έγινε viral και οι προβολές του ξεπερνούν τις 280.000. Έχει περισσότερα από 40.000 likes.

Ένας χρήστης μάλιστα σχολίασε: “Σοβαρά, τώρα! Αυτό θα έπρεπε να το δείχνουν στις ειδήσεις”.

Το κόλπο αυτό μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε όλα τα λαχανικά!

Δες το video εδώ