Το πιο σημαντικό για να χαλαρώσεις είναι να φτιάξεις το σκηνικό. Ένα ποτήρι κρασί ή ακόμα και ένας πιο χαμηλός φωτισμός είναι ιδανικά. Μια μουσική lounge υπόκρουση μπορεί να απομακρύνει τις αρνητικές σκέψεις της καθημερινότητας και να σου φτιάξει τη διάθεση για να μπεις στη διαδικασία της χαλάρωσης και αργότερα του ύπνου. Εμείς μπήκαμε στα Zara και βρήκαμε απίθανα κομμάτια για να τα συνδυάσεις.

Capture

Τι θα πρέπει να φορέσεις όμως για να έχεις το σωστό στυλ ακόμα και μέσα στο σπίτι;

Capture

Και όμως το μακρύ νυχτικό επιστρέφει πιο όμορφο από ποτέ. Η υφή του είναι μοναδική ενώ τα χρώματα του δίνουν κυριολεκτικά ζωή στον χειμώνα. Αν μάλιστα το συνδιάσεις και με χνουδωτά παντοφλάκια το στυλ είναι απίθανο. Γιατί δηλαδή να είσαι στυλάτη μόνο έξω από το σπίτι;

Capture

Μπορεί η ρόμπα να σου θυμίζει στυλ παλιάς σειράς του ’90 αλλά πραγματικά δεν ξέρεις πόσο θα σε βολέψει. Ας υποθέσουμε ότι κοιμάσαι με ένα κοντομάνικο t-shirt, κάτω από το πάπλωμα έχεις αποκτήσει τη σωστή θερμοκρασία μόλις όμως σηκωθείς κρυώνεις. Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε μια καρό μωβ ρόμπα για τα κρύα πρωινά του χειμώνα.Και ειλικρινά σου μιλάω αν τη φορέσεις σωστά δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι.

 

About The Author