Η πρόκληση να προλάβεις να φτιάξεις τα μαλλιά σου σε μόλις 20 λεπτά (και να είσαι και λουσμένη) όχι μόνο είναι δύσκολη αλλά θα σου πω πως με τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορείς και να το καταφέρεις. Έτσι λοιπόν και εγώ πριν λίγο καιρό γνώρισα τις δύο απίθανες συσκευές της Bellissima my pro και με τη βοήθεια τους κατάφερα να κάνω δύο εκπληκτικά χτενίσματα σε μόλις 20 λεπτά.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά;

Όπως είδες στο βίντεο πρώτο στεγνώνω τα μαλλιά μου με το πιστολάκι της Bellissima το οποίο είναι αρκετά γρήγορο και πίστεψε με έχω πάρα πολλά μαλλιά. Είναι σημαντικό να στεγνώνεις καλά τις ρίζες και στη συνέχεια το πιστολάκι να έχει κάθετη κατεύθυνση διαφορετικά σπάνε οι τρίχες και δημιουργείται ψαλίδα. Φυσικά απαραίτητη προυπόθεση πριν ξεκινήσεις οποιοδήποτε χτένισμα είναι να απλώσεις στις άκρες λίγο λαδάκι για τα μαλλιά.

Μόλις στεγνώσεις καλά τα μαλλιά σου χώρισε τα σε τούφες και με τη νέα πρέσσα μαλλιών της Bellissima ξεκίνα να τα ισιώνεις. Η αλήθεια είναι ότι έχω σγουρά μαλλιά και μπορώ να σου πω ότι στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το πόσο γρήγορα μπορώ να ισιώσω τα μαλλιά μου. Και όμως χρειάστηκαν μόνο 15 λεπτά και μια φορά πέρασμα από κάθε τούφα για να γίνει ολόισιο έτσι όπως δηλαδή θα το έχω όλο τον χειμώνα!

Το άλλο χτένισμα είναι πιο καλοκαιρινό και απαιτεί να έχεις ίσια μαλλιά ή τουλάχιστον να έχεις ακολουθήσει την ίδια πρώτη διαδικασία με το πιστολάκι χώρισε πάλι τα μαλλιά σου σε τούφες και ξεκίνα από αριστερά σαν ψαλίδι να γυρίζεις κάθε τούφα. Να θυμάσαι πάντα πως οι τούφες πρέπει να πηγαίνουν προς τα έξω και όχι προς τα μέσα έτσι θα ακολουθήσεις διαφορετική φορά για το δεξί και διαφορετική φορά για το αριστερό μέρος του κεφαλιού.

Μόλις τελειώσεις χτένισε τα με τη βούρτσα ή άνοιξε τις μπλούκλες με τα χέρια για ένα πιο chic wavy look.