Σε ρόλο μοντέλου, η πανέμορφη μουσική παραγωγός Ευαγγελία Τσιορλίδα!

Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις πάει στο γυμναστήριο βαμμένη και μακιγιαρισμένη, αλλά στην μέση της προπόνησης καταλήγεις να… ξεβάφεσαι επειδή το μακιγιάζ έχει χαλάσει. O Παναγιώτης Καρακάσης,  o make up artist των διασήμων, είναι εδώ για να μας βοηθήσει!

download (4)

Γενικότερα, δεν είναι σωστό να πηγαίνεις έντονα μακιγιαρισμένη, ωστόσο η περιποίηση είναι το Α και το Ω σε μια γυναίκα. Ο Παναγιώτης Καρακάσης χρησιμοποιεί μάσκαρα για έντονο βλέμμα (Colossal Big Shot) και τονίζει τα φρύδια (με το Brow Drama),  προτείνει ελαφρύ highlighter στα μάγουλα (Master Chrome) και στα ζυγωματικά αλλά και στο “καπάκι” του ματιού σε ρόλο σκιάς, ενυδατικό gloss αλλά και ένα ψέκασμα με myst ώστε να βοηθήσει στην συντήρηση για τον ιδρώτα από το γυμναστήριο, ενυδατώνοντας παράλληλα και την επιδερμίδα. Εννοείτε πως δεν λείπει το κραγιόν (super stay σε nude χρωματισμό)! Φυσικά όλα με προϊόντα Maybelline

Eννοείτε πώς για να ξεβαφτείς μετά την προπόνηση, πρέπει να χρησιμοποιήσεις νερό ντεμακιγιάζ της Garnier!

download (3)

 

Δες το video που ακολουθεί, πώς να τα καταφέρεις ώστε να είσαι και εντυπωσιακή αλλά και να “αναπνέει” το δέρμα σου, με την Ευαγγελία Τσιορλίδα σε ρόλο μοντέλου!