Έχεις ακουστά το “capsule wardrobe”; Ο όρος αυτός χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στα ‘70s, από την Susie Faux, την ιδιοκτήτρια μιας προχωρημένης μπουτίκ του Λονδίνου, ενώ λίγα χρόνια αργότερα η Αμερικανίδα σχεδιάστρια Donna Karan, παρουσίασε στο κοινό της μια tailor made collection βασισμένη στην ιδέα αυτή, αποτελούμενη από 7 εναλλάξιμα κομμάτια ρούχων.

Γιατί το αναφέρουμε τώρα όμως; Γιατί τα πολυκαταστήματα notos έρχονται να μας ξεσηκώσουν με μια νέα προσωποποιημένη εμπειρία shopping –ναι καλά κατάλαβες- την υπηρεσία “capsule wardrobe”. Στην ουσία, πρόκειται για μια συλλογή από 7 ενδύματα, που έχουν επιλεχθεί με βασικό παράγοντα να συνδυάζονται αρμονικά τόσο μεταξύ τους, όσο και με εποχιακά κομμάτια. Στόχος είναι η δημιουργία μιας fashion «βάσης» όπου με μικρές προσθήκες παράγονται ακόμα περισσότεροι συνδυασμοί.

Στο λανσάρισμα κάθε νέας κολεξιόν -Μάρτιο, Μάιο/Ιούνιο και Οκτώβρη –θα μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού σε ένα από τα πολυκαταστήματα notos όπου κάθε φορά μια καλεσμένη στιλίστρια θα μας υποδέχεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και μαζί με την ομάδα του notos θα παρουσιάζουν 5 ολοκληρωμένες προτάσεις ένδυσης, αποτελούμενες από 7 κομμάτια, συνδυασμένες με τα κατάλληλα αξεσουάρ, ώστε να μπορούν να φορεθούν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Η ξεχωριστή αυτή εμπειρία θα ολοκληρώνεται με δωρεάν «μακιγιάζ» και «αρωματισμό» από ένα επώνυμο brand καλλυντικών της μεγάλης ποικιλίας που είναι διαθέσιμα στα πολυκαταστήματα notos και τη συνοδεία από υπέροχα ροφήματα και απολαυστικά γλυκά για μια πραγματικά holistic fashion exclusive εμπειρία. Επιπλέον, η ομάδα του notos θα δημιουργήσει μια «tailor made» συλλογή, η οποία θα χτιστεί πάνω σε κομμάτια που εκφράζουν το προσωπικό στιλ του πελάτη.

Η κα. Κατερίνα Αγγέλη, Διευθύντρια Marketing των πολυκαταστημάτων notos δήλωσε: «Πρόκειται για μια δημιουργική πρωτοβουλία των πολυκαταστημάτων notos που αγαπούν τους πελάτες τους και επιθυμούν να τους προσφέρουν περισσότερες holistic fashion εμπειρίες που αναδεικνύουν το στυλ και την προσωπικότητα τους. Όλοι εμείς στα notos πιστεύουμε ακράδαντα πως κάθε πελάτης είναι μοναδικός και η αναζήτηση ρουχισμού πρέπει να είναι διασκεδαστική, εύκολη, μα πάνω από όλα ξεχωριστή. Είμαστε εδώ να τους ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν φέρνοντας μοναδικές υπηρεσίες στο χώρο μας αποκλειστικά για εκείνους».

Έτοιμη για νέες εμπειρίες shopping;