Η ζωντανή απόδειξη του «όποιος θέλει αρκετά, μπορεί» έγινε ένας 28χρονος από την Σκωτία που έκανε 4 ώρες jet ski εν μέσω καραντίνας, ώστε να δει την κοπέλα του. Ως αποτέλεσμα, φυλακίζεται για 4 εβδομάδες από τις τοπικές αρχές, καθώς παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα.

Ο ρομαντικός Dale McLaughlan μάλιστα, δεν είχε ξανά κάνει ποτέ του jet ski και το επιχείρησε για 1η φορά ώστε να αντικρύσει την αγαπημένη του. Η δεσποινίς, ζει στο Isle of Man, νησί της Σκωτίας το οποίο, λόγω κορωνοϊού, μπορεί να επισκεφτεί κανείς μόνο με ειδική άδεια. Ωστόσο, ο McLaughlan έφτασε στις 11 Δεκεμβρίου χωρίς να διαθέτει μία.

Προηγουμένως, είχε κάνει 4 αιτήσεις να επισκεφτεί την κοπέλα του, οι οποίες απορρίφθηκαν όλες. Έτσι, προχώρησε στην… παρανομία.

Μετά το jetski 4 ωρών, ο Dale περπάτησε 12 χιλιόμετρα μέχρι το σπίτι της κοπέλας. Την επόμενη μέρα, έτυχε να του γίνει έλεγχος από τις αρχές. Αρχικά, δήλωσε ότι συζεί με την κοπέλα, ωστόσο διασταυρώθηκε ότι βρίσκεται εκεί παράτυπα και του επιβλήθηκε ποινή 4 εβδομάδων φυλάκισης.

Η μητέρα του McLaughlan δήλωσε στην εφημερίδα The Sun:

«Δεν είχα ιδέα για το jet ski. Δεν ξέρω τι σκεφτόταν, θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί».

Ο McLaughlan δήλωσε στην κατάθεσή του ότι πάσχει από κατάθλιψη, γι’ αυτό και επιχείρησε κάτι τέτοιο.

 Εσείς πόσο μακρυά θα φτάνατε για την αγάπη;