Σε λίγες μέρες πλησιάζω τα 29, κοινώς ένα κλικ πριν τα 30. Αν και εσύ είσαι ήδη στη φάση που διανύεις την τρίτη δεκαετία της ζωής σου είσαι αρκετά μεγάλη πια για να κάνεις αυτά που έκανες στα 20 αλλά αρκετά μικρή για να συνεχίσεις να κάνεις τρέλες. Πες ένα βροντερό όχι στην αναβλητικότητα σου και ξεκίνα νέα ζωή σήμερα κιόλας.

Επαγγελματικά

Αν ακόμα δεν έχεις βρει κάποια δουλειά ή η δουλειά που έχεις δεν σε ικανοποιεί φρόντισε αυτό να αλλάξει. Βρες κάτι που σου αρέσει πραγματικά και δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ποτέ! Αν έχεις δουλειά φρόντισε να πάρεις περισσότερες ευθύνες ώστε να ξεχωρίσεις. Διεκδίκησε κάποια πράγματα χωρίς να λες ναι σε όλα γίνε πιο δραστήρια και με περισσότερη όρεξη. Πες τη γνώμη σου χωρίς να φοβάσαι και αν δεν αρέσει να ξέρεις ότι θα έχεις προσπαθήσει.

Ντουλάπα

Αν καθημερινά λιώνεις βλέποντας pinterest και instagram όπου οι fashion bloggers ανανεώνουν συνεχώς φωτογραφίες, εσύ ζηλεύεις και πιστεύεις ότι αυτό σου πάει τέλεια αλλά μετά δεν έχεις λεφτά ούτε για να βάλεις βενζίνη στο αυτοκίνητο σταμάτα τώρα! Θα αγοράζεις ότι έχεις ανάγκη άντε και κάτι παραπάνω διαφορετικά θα κλαις και μαζί και το πορτοφόλι σου.

Δίαιτα

Κάθε Δευτέρα την ξεκινάς, κάθε Τρίτη τη χαλάς… Την επόμενη εβδομάδα τα ίδια. Θέλεις να αδυνατίσεις αλλά να φας ένα γλυκάκι στο γραφείο, να φας μια πίτσα που βρέθηκες με τα κορίτσια, να πάρετε και ένα γλυκάκι. Μετά όμως θα στεναχωριέσαι γιατί δεν μπορείς να χάσεις κιλά, και στο λέω εγώ που τα ίδια κάνω! Και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος δίαιτα και γυμναστική πάνε μαζί. Ξεκίνα εγγραφή τώρα!

Κεφάλαιο σχέση

Σκέψου ότι όλες σου οι φίλες έχουν κάποια σχέση και κάποιες έχουν ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας (ή τουλάχιστον θα πάνε διακοπές σε κάποιο νησί)…Αναρωτήσου τι συμβαίνει και δεν έχεις εσύ κάποιον να ξυπνάς το πρωί μαζί και να μοιράζεσαι την καθημερινότητα σου; Σίγουρα δεν περνάνε ζάχαρη όσοι είναι μέσα σε μια σχέση αλλά είναι ένας στόχος που πρέπει να πετύχεις!

Κακές συνήθειες

Οι πρώην, το αλκοόλ και το κάπνισμα είναι συνήθειες του παρελθόντος και εκεί πρέπει να μείνουν. Μη το συζητήσεις ότι ΘΑ το κάνεις, απλώς κάντο..άμεσα!

Ταξιδιάρα ψυχή

Πόσες φορές έχετε πει ότι θα πάτε στο εξωτερικό να δείτε την κολλητή σας και το έχετε αμελήσει;Ήρθε η ώρα να το κάνετε, κλείσε εισιτήρια, φτιάξε βαλίτσα και ετοιμάσου να γνωρίσεις ένα μοναδικό κόσμο, έναν άλλον πολιτισμό και που ξέρεις ίσως και τον έρωτα που έψαχνες..