Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές τα ψώνια κουράζουν! Και να πηγαίνεις από το ένα μαγαζί στο άλλο να δοκιμάζεις ρούχα να προσπαθείς να τα συνδυάσεις πολλές φορές μπορεί να σου πάρει περισσότερο χρόνο από αυτό που είχες υπολογίσει και τελικά να αργήσεις στο ραντεβού σου. Τι θα έλεγες όμως αν μπορούσες να κάνεις τα ψώνια σου για την άνεση του σπιτιού σου; Εμείς μπήκαμε στο Labrini  και επειδή δεν μπορούσαμε να τα αγοράσουμε όλα αποφασίσαμε να αγοράσουμε 2 απίθανα outfits ένα για πρωί και ένα για βράδυ. Τα οποία αν τα μπλέξεις και μεταξύ τους σου δίνουν άλλα 2 απίθανα looks. Είναι να μην το αγαπήσεις αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα;

Πρωί

 

Επειδή πρέπει να κρατήσεις ένα low profile για το πρωί ένα μαύρο φουτεράκι βελούδινο θα κλέψει τα βλέμματα. Άλλωστε μην αγχώνεσαι γιατί το look δεν τελείωσε εδώ, έχω κάτι που θα λατρέψεις παρακάτω.

Capture

Το casual λοιπόν στυλ για να είναι σωστό πρέπει να του βάλεις κάτι που θα το κάνει ιδιαίτερο, εμείς επιλέξαμε μια ροζ αμάνικη γούνα για να ταιριάζει και με το φούτερ.

Capture

Τέλος, το outfit δεν θα ήταν ολοκληρωμένο αν δεν φορέσεις ένα ζευγάρι Ugg μπότες. Είναι άνετες και ζεστές και πραγματικά αν δεν έχεις φορέσει ποτέ θα τις λατρέψεις!

Capture

Βράδυ

Και όσο η νύχτα πέφτει, το casual στυλ γίνεται chic και εντυπωσιακό και κερδίζει με μιας τα βλέμματα στο μαγαζί που αποφάσισες να πας για ποτό. Εδώ λοιπόν επιλέγουμε φόρεμα σε μπλε λεοπάρ στυλ που αδυνατίζει πάρα πολύ κάθε σιλουέτα.

Capture

Φυσικά μη ξεχάσεις να φορέσεις και ένα δερμάτινο μπουφάν σε ροκ στυλ γιατί ο καιρός όσο πάει και κρυώνει (και δεν θέλουμε να μας κρυώσεις). Εμείς βρήκαμε ένα δερμάτινο που θυμίζει μπουφάν μηχανής και αυτό το κάνει πιο chic και sexy.

Capture

Τέλος από εδώ δεν θα πρέπει να λείπουν τα ψηλά τακούνια! Μάλιστα, βλέπεις ολοένα και περισσότερα μαγαζιά να εμφανίζουν ψηλά μποτάκια! Επιτέλους! Η μόδα επέστρεψε και εμείς βρήκαμε τα καλύτερα στη Labrini γιατί είναι μαύρα και πάνε και με όλα ενώ είναι δερμάτινα και κάνουν μια ελαφριά μύτη μπροστά. Σίγουρα δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι ιδανικότερο που να ταιριάζει στο συγκεκριμένο outfit.

Capture