Λοιπόν πάντα εντυπωσιαζόμουν όταν έβλεπα make up artists να αφήνουν στον πάγκο ένα σωρό πινέλα που όχι μόνο δεν είναι ίδια αλλά το καθένα έχει διαφορετική χρήση. Παρακάτω θα σε γνωρίσω με τα πιο βασικά, ναι το πήρα και εγώ απόφαση να σταματήσω να χρησιμοποιώ τα δάχτυλα μου στο μακιγιάζ και να αρχίσω να δοκιμάζω τα νέα μου πινέλα.

Αν το foundation που χρησιμοποιείς έχει υγρή μορφή τότε θα πρέπει να το απλώσεις με το συγκεκριμένο πινέλο.

Αν θέλεις ένα καθημερινό μακιγιάζ με φυσικό τελείωμα τότε δοκίμασε αυτό καθώς προσφέρει ελαφριά εφαρμογή της πούδρας ή του foundation. Bonus: Αφήνει την επιδερμίδα λεία!

Πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να απλώσεις το highlighter και έχεις γίνει πιο φωτεινή και από αστέρι; Ε, αυτό το πινέλο κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά προσφέροντας τόσο όσο highlighter χρειάζεσαι.

Το contouring δεν θέλει μόνο τέχνη αλλά θέλει και σωστό πινέλο. Και γιατί το συγκεκριμένο; Γιατί έχει μεγαλύτερη ακρίβεια.

Και ξεκινάμε με τα πινέλα των σκιών. Για να απλώσεις την σκιά χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο πινέλο. Ναι, και όμως υπάρχουν πολλά και διαφορετικά.

Το πινέλο για το eyeliner χρησιμοποιείται όχι μόνο για να τοποθετήσεις το eyeliner σε μορφή gel αλλά και τη σκιά που θέλεις να δημιουργήσεις γωνία αντίστοιχη με εκείνη του eyeliner.

Ίσως το γνωρίζεις το συγκεκριμένο πινέλο γιατί το έχεις χρησιμοποιήσει αρκετές φορές. Αν όχι, να σου συστήσω το πινέλο των φρυδιών.

Το μικρό πινελάκι χρησιμοποιείται για να απλώσεις το κραγιόν χωρίς να ξεφύγεις ούτε λίγο.

Για να κάνεις τη γραμμή των χειλιών ή να προσθέσεις λίγο lip gloss θα πρέπει να έχεις ένα πολύ λεπτό πινέλο όπως αυτό.