Το αγαπημένο παιχνίδι μόδας με την Βίκυ Καγιά έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με τη προηγούμενη σεζόν. Το Shopping Star, το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια, επιστρέφει και γράφει τηλεοπτική ιστορία για 3η χρονιά στην οθόνη του Star!Πέντε γυναίκες από όλη την Ελλάδα με διαφορετικά στυλ και ηλικίες πάνε για ψώνια με ρούχα παπούτσια και αξεσουάρ σύμφωνα με το θέμα που αλλάζει κάθε εβδομάδα. Και ενώ τη προηγούμενη σεζόν η κάθε διαγωνιζόμενη πήγαινε σε ένα κομμωτήριο για να επιμεληθούν τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους τώρα αυτό αλλάζει και οι διαγωνιζόμενες επιμελούνται μόνες τους τις συγκεκριμένες διαδικασίες μέσα σε 20 λεπτά με τη βοήθεια φυσικά της Φιλιώς  Σαραντινού, η οποία θα δίνει συμβουλές και θα προτείνει σε ένα tutorial τα βήματα για ένα σωστό μακιγιάζ για το κάθε look. Τέλος, το παιχνίδι του φακέλου δίνει την δυνατότητα στις διαγωνιζόμενες να κερδίζουν επιπλέον χρόνο ή χρηματικό ποσό για τις αγορές τους. Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους!

Capture

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star  η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο. Η Βίκυ Καγιά παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων και τις βαθμολογεί! Στον σχολιασμό, η φωνή του Shopping Star, ο άντρας που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

Capture

 

Τέλος, το Shopping Star εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την εταιρία καλλυντικών Avon, η οποία θα χορηγεί όλα τα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου και μαλλιών, που θα χρησιμοποιούν οι διαγωνιζόμενες για την προσωπική τους περιποίηση κάθε εβδομάδα. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι διαγωνιζόμενες θα χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Avon για να δημιουργήσουν το κατάλληλο μακιγιάζ και  χτένισμα, που θα συμπληρώνει μοναδικά στην πασαρέλα το σύνολο, που αγοράσαν με βάση το θέμα της κάθε εβδομάδας.

One Response