Ο Ιάσων Δούσης, γνωστός στο παρελθόν ως Jason Αντιγόνη, έχει πλέον προχωρήσει σε μια νέα φάση της ζωής του, χρησιμοποιώντας ανδρική ταυτότητα και την ανδρική αντωνυμία. Στην εκπομπή «Το Πρωινό», μίλησε για τις τολμηρές εμφανίσεις που έκανε παλιότερα.

«Τα κοντά μαλλιά και τα παντελόνια τα έχω από το 2019, από τότε που είχα κατέβει υποψήφιος και στις εκλογές. Είναι πολλά χρόνια που έχω αλλάξει εμφάνιση, αλλά δεν σημαίνει ότι τώρα βρήκα την ηρεμία μου και πριν την είχα. Υπάρχει συνεχώς, το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζόμαστε όπως θέλουμε. Δεν έχω μετανιώσει για τις τολμηρές μου εμφανίσεις. Εγώ μιλούσα πάντα πολιτικά και υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων, αυτό δεν έχει αλλάξει. Δεν ήμουν καθόλου μπερδεμένος, ούτε ήταν μια τάση για επανάσταση. Ήταν ο τρόπος που ζούσα. Το ότι μένουμε στην φάση κάποιου είναι πρόβλημα. Μένουμε στην εμφάνιση και δεν κοιτάμε την ουσία».

Πλέον διδάσκει ιταλικά και ελληνικά σε ξένους, όπως είπε:«Το φροντιστήριό μου είναι στο κέντρο της Αθήνας. Μπορεί με την προηγούμενη εμφάνισή μου να μην μπορούσα να διδάξω. Υπάρχουν ομοφοβικά περιστατικά και νομίζω ότι είναι καταδικαστέα από όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζει τη ζωή που θέλει, αλλιώς δεν περνάει καλά».

Επίσης, τόνισε: «Δεν πρέπει να υπάρχει χώρος για ανθρώπους που αναπαράγουν στερεότυπα, δεν αφήνουν όλες τις κοινωνικές ομάδες να εξελιχθούν και δεν πιστεύουν στον ανθρωπισμό. Αυτά δεν τα χρειαζόμαστε. Ας μείνουν πίσω, να πάμε μπροστά και να σεβόμαστε τον κάθε άνθρωπο».