Επειδή το έχουμε πει αρκετές φορές πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι είμαστε σίγουρες ότι θα πάθεις πλάκα με αυτή τη συνταγή είτε κάνεις το τραπέζι στον αγαπημένο σου είτε είσαι single.

Υλικά
1 πακέτο ζυμαρικά φετουτσίνι
2 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1/4 φλ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 πακέτο μανιτάρια portabello κομμένα σε φέτες
1/4 φλιτζάνι βαλσάμικο ξύδι
1/4 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/4 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση
Μαγειρεύουμε τα φετουτσίνι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα μανιταριών. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα λιώνουμε μια κουταλιά της σούπας βούτυρο με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα κομμάτια μανιταριών και μαγειρεύουμε για περίπου 8 λεπτά. Περιχύνουμε με το μπαλσάμικο και προσθέτουμε άλλη μια κουταλιά βούτυρο. Μαγειρεύουμε για μερικά λεπτά ακόμα και σειρά έχει η κρέμα γάλακτος και το τριμμένο τυρί.
Ανακατεύουμε με τα μαγειρεμένα φετουτσίνι και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.

Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση επέλεξε βαλσάμικη κρέμα ΠΑΝ την οποία μπορείς να προμηθευτείς αποκλειστικά από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.