Ο Φεβρουάριος είναι προ των πυλών και αν θέλεις να κάνεις ένα ωραίο δώρο στον αγαπημένο σου η Bershka είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Μπορείς να βρεις φανταστικά κομμάτια τα οποία θα λατρέψει.

Ξεκίνησε το 2023 στο τούρμπο με το LE MANS, το νέο editorial της Bershka με έμπνευση από το σύμπαν του πιο γνωστού αγώνα αντοχής μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο.

Η επιλογή ρούχων και αξεσουάρ που περιλαμβάνει αυτή η νέα κάψουλα ακολουθεί μια έντονα vintage αισθητική σε ουδέτερους τόνους, λευκό και μαύρο. Η πινελιά χρώματος έρχεται μέσα από λεπτομέρειες όπως οι τυπογραφίες και τα λογότυπα σε μουσταρδί, μπορντό και πράσινο.

Τα ρούχα-κλειδί είναι το δερμάτινο bomber με αντίθεση στα μανίκια και black lettering, το πουκάμισο με φερμουάρ και τύπωμα all over και το μαύρο hoodie με λεπτομέρειες σε αντίθεση. Αυτά συνδυάζονται με bottom parts που ακολουθούν το vintage vibe του editorial, όπως ένα τζιν παντελόνι σε dirty wash ή βαμβακερά παντελόνια cargo.

Επίσης περιλαμβάνουμε κάποιες άμεσες αναφορές στη διάσημη πίστα, όπως το μπορντό πουλόβερ ή τις μπλούζες με στάμπες φωτογραφίες από τους θρυλικούς αγώνες του Le Mans.

Τα look συμπληρώνονται με αξεσουάρ όπως το καπέλο με κέντημα, γυαλιά ηλίου σε διάφορα σχέδια και μπαλώματα για να μπορείς να εξατομικεύσεις τα ρούχα σου.

Η κολεξιόν LE MANS είναι διαθέσιμη στο www.bershka.com και σε φυσικά καταστήματα Bershka.