Μπορεί να μην περνάει καν σαν σκέψη απ’το μυαλό σου να κυκλοφορήσεις στον δρόμο χωρίς μακιγιάζ, ακόμα και χωρίς make up, αλλά αλήθεια θα κάνεις μεγάλο καλό στον εαυτό σου αν σταματήσεις έστω και για λίγο να φοράς καλλυντικά. Στην αρχή θα είναι περίεργο, θα νιώθεις μια ελαφριά ανασφάλεια μιας και οι ατέλειες που νομίζεις ότι έχεις θα φαίνονται περισσότερο, αλλά θα αποκτήσεις ένα υγιές δέρμα. Τα παρακάτω 4, είναι πραγματικά υπέροχα:

1. Λιγότερο άγχος. Το πρωί για παράδειγμα, θα έχεις περισότερο χρόνο για το ντύσιμο σου ή ακόμα και για το πρωινό σου. Χωρίς το μακιγιάζ θα γλιτώσεις τουλάχιστον 15 λεπτά.

2. Θα δείχνεις πιο νέα. Αυτό σίγουρα το ήξερες. Το υπερβολικό μακιγιάζ σε μεγαλώνει, γι’αυτό άσε την πραγματική σου ηλικία να φανεί.

3. Η επιδερμίδα σου θα γίνει υγιής. Και αυτό γιατί με την βοήθεια των καλλυντικών, κατάφερνες να καλύψεις οποιαδήποτε ατέλεια του προσώπου σου, μόνο που τώρα θα το κάνεις με σωστούς τρόπους. Αντί να καλύψεις δηλαδή τους μαύρους κύκλους με κάποιο concealer, δες ΕΔΩ πως μπορείς να το κάνεις με φυσικό τρόπο.

4. Η ομορφιά είναι φυσική. Πολλοί άντρες φωνάζουν ότι ξενερώνουν με το υπερβολικό μακιγιάζ και γι’αυτό προτιμούν πιο φυσικούς τόνους. Πόσο μάλλον όταν επιλέγεις να βγεις εντελώς άβαφη. Θα εκτιμηθεί, να ξέρεις.