Θέλεις να αγοράσεις ένα κουστούμι μαύρο γιατί ξέρεις πως είναι αρκετά chic αλλά δεν ξέρεις ούτε πως θα το συνδυάσεις αλλά ούτε και πως θα το απογειώσεις. Ακόμα το σκέφτεσαι; Έχουμε τον τρόπο και με 5 απλά μυστικά θα καταφέρεις να το απογειώσεις με αποτέλεσμα να μοιάζεις με πραγματική fashionista. Τι εννοεις; Ακόμα το σκέφτεσαι; Για να σε βοηθήσω μάλιστα περισσότερο στο τέλος του άρθρου θα σου δείξω και το κουστούμι που ερωτεύτηκα εγώ.

  1. Το φαρδύ σακάκι στο κουστούμι θεωρείται από τις πιο hot τάσεις και ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους για αυτό μη φοβάσαι να το δοκιμάσεις.
  2. Για ένα ακόμα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα συνδύασε το φαρδύ σακάκι με ένα στενό παντέλονι που ίσως κάτω κάνει και λίγο καμπάνα. Έτσι θα είσαι σίγουρα μέσα στην μόδα.
  3. Μη ξεχάσεις μια λεπτή ζώνη που θα καταφέρει να αναδείξει τη μέση σου αμέσως.
  4. Δοκίμασε να φορέσεις ένα τοπ το οποίο όχι μόνο ξεφεύγει από τους συνηθισμένους συνδυασμούς κουστουμιών που όλοι γνωρίζουμε αλλά θα είναι μέσα στην μόδα. Φυσικά μπορείς να παίξεις με σχέδια, χρώματα αλλά και υφές.
  5. Μη ξεχάσεις τα κοσμήματα και φυσικά τις γόβες για να απογειώσεις το σύνολο.

Χρειάζεσαι κάτι άλλο; Μα φυσικά να επιλέξεις το καλύτερο κουστούμι. Από το πρωτοποριακό ερέθισμα του Franz Marc έως φουτουριστικό κινηματογράφο του Kubrick, μέσω της αφρικανικής-αμερικάνικης αστικής κουλτούρας: Η Uterqüe επινοεί έναν μοναδικό σύγχρονο μύθο στη νέα της συλλογή άνοιξη / καλοκαίρι 2019, με ενδύματα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από διαφορετικές πολιτισμικές στιγμές οι οποίες είναι ανεξάρτητες η μία από την άλλη, προσπαθώντας να σκιαγραφήσουν ή να απεικονίσουν το μέλλον.

Capture