Το πρωινό ξύπνημα είναι πολύ δύσκολο. Όσο πρωινός τύπος και να είσαι, δεν είναι το καλύτερο σου να ξυπνάς απ’τα χαραμάτα για την δουλειά. Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις, είναι να σηκώνεσαι αμέσως με το πρώτο ξυπνητήρι γι’αυτό καλό είναι να το τοποθετηθείς μακριά σου ώστε να χρειαστεί να σηκωθείς για να το κλείσεις. Εμπειρικά στο λέμε, πιάνει!

Αφού λοιπόν ξυπνήσεις με το καλό, θα χρειαστείς ενέργεια. Αυτή δεν θα σου έρθει ουρανοκατέβατη προφανώς, γι’αυτό θα κάνεις 5 κόλπα κάθε πρωί για να μπορείς να ανταπεξέλθεις και στις υποχρεώσεις σου σωστά.

1. Κάνε ντουζ το πρωί. Σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις στο άγχος της ημέρας αλλά και να αποκτήσεις την ενέργεια που χρειάζεσαι.

2. Μην πιεις καφέ χωρίς πρωινό. Πρώτα θα παίρνεις όλες τις βιταμίνε και τις πρωτεϊνες και μετά να απολαμβάνεις τον καφέ σου.

3. Όταν ξυπνάς μην μπαίνεις στα social media. Είναι η πρώτη σου κίνηση, αλλά πρέπει να σταματήσει. Άλλαξε την πρωινή σου ρουτίνα και αξιοποίησε τον χρόνο σου το πρωί καλύτερα.

4. Προσπάθησε το πρωί να ξυπνάς την ίδια ώρα. Θα αποκτήσεις μια συνήθεια και έτσι θα σου είναι πιο εύκολο το πρωινό ξύπνημα.

5. Να τρως τροφές με υδατάνθρακες. Όπως για παράδειγμα, δημητριακά, ψωμί, λαχανικά και φρούτα.