Κοντά, μεσαία, μακριά μήκη στα haircuts, ίσια, ατημέλητα και στιλιζαρισμένα στα hairstyles. Φέτος η μόδα στα μαλλιά έχει μια μεγάλη ποικιλία από σέξι χτενίσματα που μπορείς να δοκιμάσεις!

Καρέ στο ίδιο μήκος

Τα κοντά μαλλιά είναι φέτος στη μόδα και το καρέ που δεν έχει διαφορετικά επίπεδα αλλά είναι στο ίδιο μήκος είναι το ιδανικό για ίσια αλλά και σπαστά μαλλιά. Αυτό που πρέπει να ζητήσεις από τον κομμωτή σου είναι να δώσει κίνηση στο κούρεμα. Είναι θηλυκό, νεανικό και δεν χρειάζεται πολύ styling!

Μακριά, ίσια μαλλιά

Δεν φεύγουν σχεδόν ποτέ από τη μόδα και μπορείς να τα κάνεις φιλαριστά για να έχουν κίνηση και αέρα. Μπορεί να σε παιδέψει στο λούσιμο, αλλά στο styling δεν θέλεις πολλά. Αρκεί μια ελαφριά κρέμα για να «κλειδώσεις» το αποτέλεσμα.

Ίσιο καρέ με αφέλειες

Εάν θέλεις ένα σέξι αλλά σοφιστικέ χτένισμα τότε να προτιμήσεις ένα sleek καρέ με αφέλειες. Είναι μοντέρνο και τέλειο για το φθινόπωρο. Εάν δεν έχεις μαλλιά ίσως πρέπει να χτενίζεις τα μαλλιά σου καθημερινά με πιστολάκι ή σίδεο, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει!

Πυκνά αλλά στην εντέλεια

Ιδανικό χτένισμα για τις γυναίκες που θέλουν να έχουν όγκο στα μαλλιά! Ένα κοντό ή μεσαίο χτένισμα –με αφέλειες ή χωρίς- που σου χαρίζει όγκο, είναι αυτό που θα ζητήσεις στο κομμωτήριο. Συνήθως είναι σε επίπεδα και ταιριάζει τόσο σε σπαστά όσο και σε σγουρά μαλλιά.

Απότομο… καρέ

Είναι σέξι και μπορείς να το κάνεις sleek ή και σπαστό ώστε να έχεις ένα επιμελές ατημέλητο αποτέλεσμα. Το απότομο καρέ δεν είναι άλλο από το καρέ που έχει απότομες άκρες. Είναι ιδανικό για να δώσεις όγκο αλλά και για να ξεχάσεις όλα τα styling προϊόντα σου!

Ατημέλητες… αφέλειες!

Οι μακριές κι επιμελώς ατημέλητες αφέλειες είναι σέξι κι είναι ιδανικές για τις γυναίκες που δεν έχουν χρόνο για styling. Τα μαλλιά σου φαίνονται πιο πλούσια και πιο εντυπωσιακά, ειδικά αν τα αφήσεις σπαστά!