Οι μέρες που θα βγούμε στις παραλίες έρχονται με γρήγορους ρυθμούς. Αν δεν έχεις προνοήσει να ξεκινήσεις διατροφή και γυμναστική από νωρίς, η Collistar σου δίνει τη λύση. Επιθέματα για αδυνάτισμα, σύσφιξη και αναδιαμόρφωση των κρίσιμων περιοχών. Μηροί, μπράτσα, γοφοί, γλουτοί αλλά και κοιλιά. Τα διαφορετικά μεγέθη τα οποία περιέχονται στην συσκευασία, βοηθούν στο να εφαρμόσουν τέλεια στις περιοχές τα επιθέματα.

Model 1_Body_Patch_Critical Areas Model_Body_Patch_Abdomen

Πως όμως δουλεύουν;

Τα επιθέματα είναι διαδερμικά συστήματα, σχεδιασμένα να απελευθερώνουν τα συστατικά τους με ελεγχόμενο, ισορροπημένο και προγραμματισμένο ρυθμό. Αποτελούνται από ένα εξωτερικό προστατευτικό στρώμα και ένα εσωτερικό όπου βρίσκονται τα ενεργά συστατικά. Το ύφασμα περιέχει ένα μείγμα ουσιών που δρουν, ομοιόμορφα στον ιστό του δέρματος: καφεΐνη και καρνιτίνη με λιπολυτικές και αποστραγγιστικές ιδιότητες, κολλαγόνο το οποίο προσφέρει σύσφιξη και ελαστικότητα και εκχύλισμα Gingko Biloba με τονωτικές και συσφικτικές ιδιότητες και δράση κατά των ελευθέρων ριζών. Η φόρμουλα περιέχει επίσης μοναδικά συστατικά που δημιουργούν μια θερμο-ψυκτική επίδραση στις κρίσιμες περιοχές, διεγείροντας τη μικροκυκλοφορία.

Reshaping Patch Treatment_Critical Areas

Θα έχεις άμεσα αποτελέσματα και θα είσαι έτοιμη για την παραλία σε ελάχιστο χρόνο! Αν τα χρησιμοποιείς 2 φορές την εβδομάδα στα ίδια σημεία τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Μην τρομάξεις αν νιώσεις μια αίσθηση θερμότητας. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν λειτουργεί. Εμείς τα δοκιμάσαμε και ήδη έχουμε δει αποτελέσματα. Τα λέμε στις παραλίες.