Στις μέρες γίνεται πολύς λόγος για τα μυστικά που κρύβονται πίσω από το τέλειο δέρμα. Τα social media έχουν γεμίσει με influencers που αποκαλύπτουν τα δικά τους tips. Σε αυτή την περίπτωση όμως, θα ήταν καλύτερο να εμπιστευτούμε τη γνώμη των ειδικών. Αν θες το δέρμα σου όντως να λάμπει, αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις!

-Σχολαστικός καθαρισμός και απολέπιση

Ο βαθύς καθαρισμός είναι η βάση της τέλειας επιδερμίδας. Χρησιμοποίησε το προϊόν που ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες πρωί και βράδυ. Η απολέπιση είναι το δεύτερο στάδιο. Αν είναι μια διαδικασία που την κάνεις συχνά, βεβαιώσου πως χρησιμοποιείς ήπια προϊόντα γι’ αυτό το σκοπό.

-Η ενυδάτωση είναι το κλειδί

Υπάρχουν αρκετές απόψεις σχετικά με τη ρουτίνα που πρέπει να ακολουθούμε για να πετύχουμε τα ιδανικά αποτελέσματα. Η ενυδάτωση όμως είναι ένα βήμα που ποτέ δεν παραλείπεται. Για να εξασφαλίσεις τέλεια ενυδάτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσεις πάντα κρέμες που είναι ειδικά μελετημένες για τον τύπο της δική σου επιδερμίδας.

-Χρησιμοποίησε ρετινόλη

Η ρετινόλη αποτελεί “σωτήρα” για την επιδερμίδα. Απομακρύνει σημάδια, σπυράκια και κάνει το πρόσωπο να λάμπει. Καλύτερο θα ήταν να συμβουλευτείς ένα δερματολόγο, προκειμένου να σου συστήσει την κατάλληλη διαδικασία για σένα.

-Άπλωσε σωστά τα προϊόντα

Το να σαπουνίζεις 20 δευτερόλεπτα το πρόσωπο και απλώς να το ξεπλένεις με κρύο νερό δεν είναι σωστός καθαρισμός. Βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς σωστά τα προϊόντα και κάνεις τις σωστές κινήσεις, όταν φροντίζεις την επιδερμίδα σου.

-Αγόρασε ένα συμπλήρωμα για το δέρμα

Τα συμπληρώματα διατροφής για το δέρμα μπορούν να κάνουν όντως τη διαφορά. Δοκίμασε το νέο SKIN CLEAR BIOME της Advanced Nutrition Programm. Δρα από μέσα προς τα έξω καθαρίζοντας και λευκαίνοντας το δέρμα, ενισχύοντας την υγεία του, την ανοσία του οργανισμού και τη χλωρίδα του εντέρου. Συνδυάζει τέσσερα εξειδικευμένα στελέχη ωφέλιμων βακτηριδίων (S-Boulardii, B-Bifidum, L-Helveticus, L-Paracasei) με ψευδάργυρο, που είναι γνωστό για τη θετική του επίδραση στο δέρμα και την προστασία που προσφέρει από το οξειδωτικό stress. Θα δεις άμεσα σημαντική βελτίωση στο πρόσωπο, το πηγούνι, το στήθος, την πλάτη και το λαιμό.

-Επένδυσε σε μάσκες

Οι μάσκες είναι βασικό beauty trend και όχι τυχαία. Άφησε μια μάσκα να απορροφηθεί καλά από το δέρμα σου πριν την αφαιρέσεις. Πλέον υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι, ώστε να βρεις αυτό που αναζωογονεί εσένα.

-Και το μαξιλάρι έχει σημασία

Μετά από μια κουραστική μέρα, το μόνο που θες είναι να ξαπλώσεις. Βεβαιώσου ότι το μαξιλάρι σου είναι καθαρό και φτιαγμένο από υλικά φιλικά προς το δέρμα.