Με μια νέα καμπάνια, αφιερωμένη στην εσωτερική ομορφιά, γιορτάζει τη δύναμη του “μαζί” η γνωστή εταιρεία Shiseido. Η καμπάνια #ΜeAndYou καθιστά σαφές ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Είναι κάτι παραπάνω από μια λαμπερή εικόνα και μια φωτεινή επιδερμίδα, καθώς, κάτι πολύ απλό, όπως ένα χαμόγελο από ένα αγαπημένο μας πρόσωπο, μπορεί να αναδείξει τον καλύτερο μας εαυτό!

Η δύναμη της εσωτερικής μας λάμψης

Η νέα καμπάνια της Shiseido #ΜeAndYou αναδεικνύει αυτή τη δύναμη της ομορφιάς που πηγάζει από την εσωτερική μας λάμψη. Γιατί η εσωτερική μας δύναμη, είναι η ενέργεια που κινεί τον κόσμο γύρω μας. H Akimoto Kozue (@akimoto_kozue) και η Βaya Kolarikova (@bayakorarikova) είναι οι πρωταγωνίστριες της νέας καμπάνιας. Εμπιστεύονται τη δύναμη και την λάμψη της επιδερμίδας τους στο πανίσχυρο δίδυμο Ultimune, που έχει αποσπάσει 179 διεθνή βραβεία ομορφιάς.

Καθημερινή λάμψη με προϊόντα Ultimune

Το Ultimune Power Infusing Concentrate, το #1 Serum της Shiseido, σε συνδυασμό με το Ultimune Eye Power Infusing Concentrate, αποτελούν την ημερήσια δόση ομορφιάς και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ρουτίνας περιποίησης. Εμπλουτισμένα με την προηγμένη ImuGeneration Technology ενδυναμώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα ενώ συγχρόνως προλαμβάνουν τις μελλοντικές φθορές που προκαλούν την ορατή γήρανση. Με την καθημερινή χρήση η επιδερμίδα ανακτά την εσωτερική της απαλότητα, φωτεινότητα και σφριγηλότητα.