Για εσένα που θέλεις το χώρο σου καθαρό αλλά λατρεύεις και το κατοικίδιο σου, σου έχουμε μια ανακάλυψη που θα σου λύσει κυριολεκτικά τα χέρια.
Η DYSON είναι στην ευχάριστη θέση να μας παρουσιάσει την επαναστατική Pet Friendly V15 Detect Absolute, που καταφέρνει να δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα που παιδεύει τους κατοικίδιο-γονείς, τις τρίχες!

Η Dyson, έχοντας ως στόχο την υγιεινή και την καθαριότητα, λανσάρει την πρώτη ασύρματη σκούπα που κυριολεκτικά κάνει θαύματα!

Ασύρματη σκούπα
Προηγμένη τεχνολογία laser detect.
Ανιχνεύει κρυμμένα σωματίδια σκόνης και τρίχας.
Λειτουργία Acoustic Dust Sensing που επιβεβαιώνει ότι πέτυχε βαθύ καθαρισμό.
Αισθητήρας PIEZO
Νέα περιστρεφόμενη anti-tangle screw κεφαλή που απορροφά γρήγορα τις τρίχες από κάθε επιφάνεια.
Σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων.
Βαθύς καθαρισμός ακόμα και σε χαλιά και στρώματα.

Το πιο συναρπαστικό είναι ότι για τον σχεδιασμό της εν λόγω σκούπας, χρειάστηκε μια ομάδα 370 μηχανικών από όλο τον κόσμο και μάλιστα είναι εξοπλισμένη με το Dyson Hyperdymium μοτέρ που παράγει 240AW (Air Watt) αέρα για υψηλή απορροφητικότητα, καθιστώντας την κατάλληλη για ιδιοκτήτες κατοικίδιων. Εντυπωσιακό, έτσι;

Όταν σου είπαμε ότι αυτό δεν είναι σκούπα αλλά θαύμα, τελικά μάλλον και λίγα λέγαμε! Είναι ότι χρειάζεται ένα σπίτι που έχει κατοικίδιο. Για να είμαι ειλικρινής πάντως και εγώ που πλέον δεν έχω κατοικίδιο, θα την προτιμούσα από μια απλή, οποιανδήποτε άλλη σκούπα!

Τώρα το καθάρισμα του σπιτιού, γίνεται παιχνιδάκι!

Leave a Reply

Your email address will not be published.