Αγαπήθηκε όσο καμμία άλλη τσάντα στον κόσμο και επιτέλους επιστρέφει δυναμικά μετά από όλη αυτή τη 90’s επιστροφή. Ο λόγος; Μα φυσικά για τη διαφανή τσάντα! Για την ιστορία καλό είναι να γνωρίζεις πως η πρώτη τέτοια τσάντα φτιάχτηκε το 1950 και γενικότερα είδαμε το συγκεκριμένο υλικό να «φιγουράρει» σε αρκετά ενδύματα και αξεσουάρ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει έρθει για να μείνει και εμείς τη λατρεύουμε. Και ενώ πιστεύεις ότι μπορεί να είναι μόδα και να περάσει ήρθε η ώρα να σε ενημερώσουμε πως στα τέλη της δεκαετίας του ’90 ζητήθηκε από τους μαθητές στην Αμερική να έχουν τέτοιες τσάντες ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Και τώρα θα σου πω και ένα άλλο μυστικό για αυτή τη τσάντα, εγώ που συνήθως πετάω μέσα τα καλλυντικά μου και καταλήγω να καταστρέφω κραγιόν και ρουζ επειδή ανοίγουν ή σπάνε. Με αυτή τη τσάντα, αν δεν θες να γίνεις σαν εμένα, καλό είναι να χρησιμοποιήσεις ένα μικρό και όμορφο νεσεσέρ ώστε τα προσωπικά σου αντικείμενα να είναι όμορφα τοποθετημένα μέσα.

Ποια λατρέψαμε; Μα φυσικά το backpack της Tommy το οποίο κυκλοφορεί στην Ανοιξιάτικη συλλογή και θα το βρεις σε ένα υπέροχο πορτοκαλί χρώμα που θα σου φτιάξει κυριολεκτικά τη διάθεση. Ακόμα να αγοράσεις τη δική σου;

Capture

 

 

One Response