Οι εκπτώσεις από σήμερα ξεκινούν σε όλα τα καταστήματα. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να ανανεώσεις με κάποια κομμάτια την ντουλάπα σου, αλλά και να αγοράσεις αυτό που θέλεις ή χρειάζεσαι σε πολύ καλύτερη τιμή. Για να μην βρεθείς όμως ξανά στην θέση να αγοράζεις περιττά πράγματα σπαταλώντας χρήματα χωρίς λόγο, επένδυσε καλύτερα σε ρούχα που θα χρειαστείς σίγουρα. Για παράδειγμα, τα παρακάτω:

1. Ένα κομψό παλτό

Δεν υπάρχει καλύτερη αγορά από ένα παλτό σε ίσια γραμμή που κολακεύει και δίνει έναν πιο σικ αέρα. Ειδικά ένα καμηλό σε χρώμα παλτό, είναι ιδανικό για όλα τα outfits και πάντα στην μόδα. Αυτό το μακρύ πανωφόρι προστατεύει όσο πρέπει το σώμα σου, γι’αυτό διάλεξε το δικό σου αγαπημένο με μία μικρή έρευνα.

palto

2. Ένα χουχουλιάρικο πλεκτό πουλόβερ

Όσα και να έχεις, ποτέ δεν είναι αρκετά. Πάντα ένα επιπλέον πλεκτό πουλόβερ θα σε ενθουσιάζει με την αγορά του. Ειδικά τώρα με το πολικό ψύχος που επικρατεί, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή ντυσίματος. Γι’αυτό στις εκπτώσεις προτίμησε να αγοράσεις ένα σούπερ ντούπερ ζεστό πουλόβερ με καλύτερη τιμή.

0550fa0b1bd4c6a5b8601b82ba8a5fc7

3. Ένα ζευγάρι μποτάκια

Πλέον δεν χρειάζεται τα μποτάκια με ένα κάποιο τακούνι να τα φοράς μόνο σε κάποια βραδινή έξοδο, γι’αυτό επέλεξε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και για την δουλειά σου αλλά και για την απογευματινή σου βόλτα. Το πολύ καλό είναι ότι μίλαμε για άνεση οπότε μην διστάζεις να τα επιλέξεις για την καθημερινότητά σου.

boots

4. Κάτι σε βελούδο

Από πέρσι που έκανε δυναμικό comeback, το βελούδο συνεχίζει να είναι τάση. Γι’αυτό επέλεξε οτιδήποτε, είτε παντελόνι, είτε μπλουζάκι, είτε φόρεμα.

9fc8dfdf4c1b7955838be6b902243261