Εντυπωσιακή, μοντέρνα και αναβαθμισμένη – τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά – θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο η Athens Fashion Trade Show ! Oι νέες ιδέες, οι σημαντικές επαγγελματικές επαφές καθώς και οι εμπορικές συναλλαγές, θα χαρακτηρίσουν για ακόμη μία φορά την Athens Fashion Trade Show. Η έκθεση θα λάβει χώρια 21-24 Σεπτεμβρίου 2023 στο Μetropolitan Expo.

Πιο συγκεκριμένα, τα περίπτερα της Athens Fashion Trade Show με την καινοτόμα δομή, θα αποτελούνται από ομοιόμορφα, ενιαία στοιχεία σύγχρονης αισθητικής, υιοθετώντας μια φρέσκια ματιά. Υψηλή αισθητική, πολυτέλεια, πρακτικότητα, λειτουργικότητα και άνεση είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά των νέων περιπτέρων.

Επιπλέον, εκθέτες, sustainable brands, σχεδιαστές και νέοι designers είναι έτοιμοι να μοιραστούν το όραμά τους και να παρουσιάσουν  τις ανερχόμενες τάσεις. Εμπορικά καταστήματα και e-shops θα δειγματιστούν για το επόμενο καλοκαίρι, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά!

Το τμήμα Resortwear BIKINI και το τμήμα Fresh θα φέρουν το καλοκαίρι στην καρδιά του Σεπτέμβρη. Το τμήμα αξεσουάρ-μπιζού για μία ακόμη χρονιά θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της Athens Fashion Trade Show.

21-24 Σεπτεμβρίου, τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας θα δώσουν το δυνατό «παρών» και η Athens Fashion Trade Show θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά πόλο έλξης για επισκέπτες, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό .